- 9 Kasım 2012
- 828
- 3
- 68
- Konu Sahibi PelusBattaniye
-
Bence gayet güzel olmuş, biraz bekle, zaman geçsin, sonra kuaföre boyat bence, kendin elleme, bu arada konu yanlış yerde ama.
ben çok beğendim tuanacım
tamam cok tesekkur ediyorum tavsiyeniz icin.ben yeni uyelerdenim yani bi ay flan oldu sma tasiyabilrmymki konuyu dogru yere ben burasi uygun olur sandm bilmedim sanirim
bence güzel olmuş
çok beğendimkızıllık yok işte mis gibi kullan
Yetkililer taşır canım, senin taşımana gerek yok. :)
zaten cok agladim birde kizillik olsa ne yapardim bilemiyorum hic yakismaz bana :) cok tesekkur ederim yorumunuz icin
gayet güzel gözüküyor ışıltı misali.. hiç sıkma canını ve sakın elletme bir süre saçlarını..
saçın ne renktı ki, bu renk oldu?
ben çok begendımbende ıstıyorum bundan
canım bana kuaförüm şey demiştii kullandığın şampuana 2-3 damla saf zeytin yağı damlat demiştiii ben yapıyorum gerçekten işe yarıyor..
çok güzel bence keşke benimde bu renk olsa
hiç birşey yapma sakın saçına toparlasın kendini biraz
kuaföre gitsen belki tutturamazdın bu rengi.
güzel olmuş.
ben renk farkı farketmedim.
güle güle kullan.
:18:dun saclarimi koleston kopuk boyanin 8.1ile boyadim saclarimin uclari hem yiprandigindan hemde onceki boyadan dolayi daha acik tondaydi simdi uclari dahada acik oldu dolasiyla .cokmu kotu ne yapmaliyim bir fikir veriemisiniz lutfen resimleri ekliyorum resimlerde heryer ayri renk gibi cikti ama gunes isigndan sanirm sadece uclari acik renk normalde ve isik yokken kahverengi duruyor sacim ne yapmaliyim :18:Eki Görüntüle 570834 Eki Görüntüle 570833
Benim de hoşuma gtti açıkcası.Öyle abartı kötü durmuyor boya sana yakışmış bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?