Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı boyadım ama istediğim sonucu alamadım

Canım saçların çok yıpranmışsa Barcelino yağı kullan içine e vitanamini kır benim saçlarıma çok iyi geldi

Ya ben anlamadım şimdi bu mu yıpranmış saç?
Halbuki çok sağlıklı geldi bana ve buklelerine bayıldım. Hem güzel hem seksi hem tatlı.
Ben de arkadaşlarla aynı şeyi önereceğim. Biraz bekle, sonra kuaförde organik boya yaptır. İçine sinmediyse yapacak bir şey yok. Oysa güzel olmuş.

inanamiyorum bu yoruma o sizin guzelligniz cok tesekkur ederim

dogru soyluyosunuz makyaj yapinca duzgun durur belki tesekkur ederim :)

Canım sürekli kullandın mı çünkü bir kaç yıkamadan sonra epey fark ediyor birde ben zeytin yağını hafif ısıtıyordum içine e vitamini kırıyordum birde kışınsa yumurta sarısı oda iyi gelmişti herkes saçına ne yaptın uçlarınımı kestirdin ne yaptınsa işe yaramış diyordu. Birde saçını böyle şeyler sürdükten sonra streçle sar başını hava almasın. Ama saçların çok bakımlı bende bukle diye birşey kalmadı yani çok hoş gözüküyor

dun boyadim bir kere yikadim boyamadan snra henuz yumurta zeytinyagi bende yapiyordum tavsiyenizi deniycem. bukle benimde sampuanla yikadigimda olmuyor ama zeytinyagli sabunla yikiyorum ozaman boyle dalgali oluyor deneyebilirsiniz ama sonrasnda krem kullanyrm mutlaka yada elidor 7/24suruyoem .suanki hali zeytnyagi sabnu ile yikayip ipek sac kremi kullandm.cok tesekkurler yorumunuz icin

Son düzenleme:
Bence gayet güzel olmuş, biraz bekle, zaman geçsin, sonra kuaföre boyat bence, kendin elleme, bu arada konu yanlış yerde ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…