- 9 Kasım 2012
- 828
- 3
- 68
- Konu Sahibi PelusBattaniye
-
Banada dip kısmı daha açık, altı daha koyu geldi ama o kadar göze batan bir durum yok.
15 gün sonra kuaförde organik boya yaptırırsan hem saçların zarar görmez , hemde tek renk olur canım.
banada üstler bir ton açık geldi. ortadaki renk daha koyu. uçlarda üstler gibi açık.
resimde böyle duruyor. bu arada renk güzel. çok hoş bir ton. ama o dipllerin açıklığını toparlatsanız iyi olabilir
ben beğendim valla...
kullan böyle bence...
kötü değil hatta güzel olmuş...
çok güzel görünüyo okşayasım geldi :)
hele bide kendi dalgasıysa bu ohooo süper
Canım saçların çok yıpranmışsa Barcelino yağı kullan içine e vitanamini kır benim saçlarıma çok iyi geldi
haha cok tesekkur ederim :) kendi dalgasi ama cok yiprandi saclarim :)
Ya ben anlamadım şimdi bu mu yıpranmış saç?
Halbuki çok sağlıklı geldi bana ve buklelerine bayıldım. Hem güzel hem seksi hem tatlı.
Ben de arkadaşlarla aynı şeyi önereceğim. Biraz bekle, sonra kuaförde organik boya yaptır. İçine sinmediyse yapacak bir şey yok. Oysa güzel olmuş.
yok canım sakın boyama saçların çok kötü olur yıpranır o zaman.. saçını beğenmiyorsan güzelce saçına şekil ver iki makyaj yap göz zevkini düzelt iyi geliir böyle birkaç duruma bende düştüüüm zamanla aktı gittiii birşey yapmadıım.. üzülme sendee kökü sende nasıl olsaa :)
dogru soyluyosunuz makyaj yapinca duzgun durur belki tesekkur ederim :)
Ben de beğendim gerçekten..
Canım sürekli kullandın mı çünkü bir kaç yıkamadan sonra epey fark ediyor birde ben zeytin yağını hafif ısıtıyordum içine e vitamini kırıyordum birde kışınsa yumurta sarısı oda iyi gelmişti herkes saçına ne yaptın uçlarınımı kestirdin ne yaptınsa işe yaramış diyordu. Birde saçını böyle şeyler sürdükten sonra streçle sar başını hava almasın. Ama saçların çok bakımlı bende bukle diye birşey kalmadı yani çok hoş gözüküyor
o değilde saçların cok guzel :)
çok doğal durmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?