- 9 Kasım 2012
- 828
- 3
- 68
- Konu Sahibi PelusBattaniye
-
:18:dun saclarimi koleston kopuk boyanin 8.1ile boyadim saclarimin uclari hem yiprandigindan hemde onceki boyadan dolayi daha acik tondaydi simdi uclari dahada acik oldu dolasiyla .cokmu kotu ne yapmaliyim bir fikir veriemisiniz lutfen resimleri ekliyorum resimlerde heryer ayri renk gibi cikti ama gunes isigndan sanirm sadece uclari acik renk normalde ve isik yokken kahverengi duruyor sacim ne yapmaliyim :18:Eki Görüntüle 570834 Eki Görüntüle 570833
Gayet ıyı duruyor ben begendım yuz tenın accık gozukuyor yanı bu tonla sırıtmamıs gunluk bır hafta boyunca yıkarsan akar cok rahatsız oluyosan yıka ama ben bbegnedım yada bı kes daha aynı boya ıle boya ama bu sefer kuafore gotur o boyasın
Bunun sebebı duzensız boyaman
:18:dun saclarimi koleston kopuk boyanin 8.1ile boyadim saclarimin uclari hem yiprandigindan hemde onceki boyadan dolayi daha acik tondaydi simdi uclari dahada acik oldu dolasiyla .cokmu kotu ne yapmaliyim bir fikir veriemisiniz lutfen resimleri ekliyorum resimlerde heryer ayri renk gibi cikti ama gunes isigndan sanirm sadece uclari acik renk normalde ve isik yokken kahverengi duruyor sacim ne yapmaliyim :18:Eki Görüntüle 570834 Eki Görüntüle 570833
Ben de beğendim gerçekten..
canım selam öncelikle saçların kötü durmuyor..sakın birşey yapma tekrardan boyama saçların yıpranır ve yanar..bence gayett hoş duruyor üzülme :)
gayet doğal duruyor .ben begendim
Canım bence gayet güzel duruyor
Tekrar boyamak ıstersen ıkı hafta bekle dınlensın sonra kuafore boyat
cok tesekkur ederim gercekten annemde boyatmadi yoksa coktan gidip kestane alip boyamistim ki zaten saclarim cok yipranmis bir bicimde cok tesekkur ederim gercekten yorumunuz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?