• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı boyadım ama istediğim sonucu alamadım

PelusBattaniye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2012
828
3
68
:18:dun saclarimi koleston kopuk boyanin 8.1ile boyadim saclarimin uclari hem yiprandigindan hemde onceki boyadan dolayi daha acik tondaydi simdi uclari dahada acik oldu dolasiyla .cokmu kotu ne yapmaliyim bir fikir veriemisiniz lutfen resimleri ekliyorum resimlerde heryer ayri renk gibi cikti ama gunes isigndan sanirm sadece uclari acik renk normalde ve isik yokken kahverengi duruyor sacim ne yapmaliyim :18: $20121207_125313-1.jpg $20121207_125312-1.jpg

:18:dun saclarimi koleston kopuk boyanin 8.1ile boyadim saclarimin uclari hem yiprandigindan hemde onceki boyadan dolayi daha acik tondaydi simdi uclari dahada acik oldu dolasiyla .cokmu kotu ne yapmaliyim bir fikir veriemisiniz lutfen resimleri ekliyorum resimlerde heryer ayri renk gibi cikti ama gunes isigndan sanirm sadece uclari acik renk normalde ve isik yokken kahverengi duruyor sacim ne yapmaliyim :18:Eki Görüntüle 570834 Eki Görüntüle 570833

Gayet ıyı duruyor ben begendım yuz tenın accık gozukuyor yanı bu tonla sırıtmamıs gunluk bır hafta boyunca yıkarsan akar cok rahatsız oluyosan yıka ama ben bbegnedım yada bı kes daha aynı boya ıle boya ama bu sefer kuafore gotur o boyasın

Bunun sebebı duzensız boyaman

Gayet ıyı duruyor ben begendım yuz tenın accık gozukuyor yanı bu tonla sırıtmamıs gunluk bır hafta boyunca yıkarsan akar cok rahatsız oluyosan yıka ama ben bbegnedım yada bı kes daha aynı boya ıle boya ama bu sefer kuafore gotur o boyasın

Bunun sebebı duzensız boyaman

cok tesekkur ederim yorumun icin inan icim biraz olsun rahatladi agladim saatlerce evet kesinlikle haklisin hep ayni hatayi yapip duzensiz boyuyorum bugday tenliyim bu arada annemler abarttgmi dusunuyrlar ama hem koyu gibi hem acik gibi rengi bile yok sacimin diye agladim :2: tavsiyelerin icin cok tesekkurler

Son düzenleme:
:18:dun saclarimi koleston kopuk boyanin 8.1ile boyadim saclarimin uclari hem yiprandigindan hemde onceki boyadan dolayi daha acik tondaydi simdi uclari dahada acik oldu dolasiyla .cokmu kotu ne yapmaliyim bir fikir veriemisiniz lutfen resimleri ekliyorum resimlerde heryer ayri renk gibi cikti ama gunes isigndan sanirm sadece uclari acik renk normalde ve isik yokken kahverengi duruyor sacim ne yapmaliyim :18:Eki Görüntüle 570834 Eki Görüntüle 570833

Ben de beğendim gerçekten..

canım selam öncelikle saçların kötü durmuyor..sakın birşey yapma tekrardan boyama saçların yıpranır ve yanar..bence gayett hoş duruyor üzülme :)

canım selam öncelikle saçların kötü durmuyor..sakın birşey yapma tekrardan boyama saçların yıpranır ve yanar..bence gayett hoş duruyor üzülme :)

cok tesekkur ederim gercekten annemde boyatmadi yoksa coktan gidip kestane alip boyamistim ki zaten saclarim cok yipranmis bir bicimde cok tesekkur ederim gercekten yorumunuz icin:14:

Tekrar boyamak ıstersen ıkı hafta bekle dınlensın sonra kuafore boyat

Banada dip kısmı daha açık, altı daha koyu geldi ama o kadar göze batan bir durum yok.
15 gün sonra kuaförde organik boya yaptırırsan hem saçların zarar görmez , hemde tek renk olur canım.

banada üstler bir ton açık geldi. ortadaki renk daha koyu. uçlarda üstler gibi açık.
resimde böyle duruyor. bu arada renk güzel. çok hoş bir ton. ama o dipllerin açıklığını toparlatsanız iyi olabilir

Son düzenleme:
cok tesekkur ederim gercekten annemde boyatmadi yoksa coktan gidip kestane alip boyamistim ki zaten saclarim cok yipranmis bir bicimde cok tesekkur ederim gercekten yorumunuz icin:14:

yok canım sakın boyama saçların çok kötü olur yıpranır o zaman.. saçını beğenmiyorsan güzelce saçına şekil ver iki makyaj yap göz zevkini düzelt iyi geliir böyle birkaç duruma bende düştüüüm zamanla aktı gittiii birşey yapmadıım.. üzülme sendee kökü sende nasıl olsaa :)

Back