How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Şekillendiriciler sacLarımı böLe nası yapabiLirim..? sac dikmee? jöLe, wax, sprey hanqisni kuLLanmaLym?

• Konu Sahibi Konu Sahibi heLp_me
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bildiğimi adım adım anlatayım;
1)öncelikle sac modelinin cok katlı olması gerekiyor eger katlı degilse kendin jiletle kat verebilirsin ki genelde benim bildiğim emolar öyle yapyor :) (sacın ıslak olmamalı ve saclarını düzlestirmiş olmalısın)
2) katları verdin (özellikle arka ve üst bölgelere) ardından elimize biraz KÖPÜK alıyoruz sacımıza yediriyoruz sonra krepe yapıyoruz (yani saclarımızı uctan baslayıp sac diplerine kadar bir kaç defa tarıyoruz)
3)ense bölgesindeki saclar ve şakalardaki saclar düz bırakılıyor ve sonuc
images
resim alıntıdır

bulduysan ne mutlu (: br de kendi fotoğrafını paylaşırsan saçlarını da görürüz tatlım

önce fönlüycksn vax kullnıcksn şekili verip spreyle sabtleycksn saçlrn inatçıysa eğer köpükle saç diplerini ve uçlarını sabtlemn gerkio duştn çıknca.. şekili nsl verceğini sorma sakın norml bi saç modeli olsa fikir vereblrdm:D tabi bu snn zevkn

önce fönlüycksn vax kullnıcksn şekili verip spreyle sabtleycksn saçlrn inatçıysa eğer köpükle saç diplerini ve uçlarını sabtlemn gerkio duştn çıknca.. şekili nsl verceğini sorma sakın norml bi saç modeli olsa fikir vereblrdm:D tabi bu snn zevkn
ayrıca saçlarını görmdm ama krepe yapmanda lazım krepe tarğn yoksa erkek tarklrıda işine yarar sık olması gerkio..:teytey:

valla böyle yapmasan daha iyi..

Back