Saç Şekillendiriciler sacLarımı böLe nası yapabiLirim..? sac dikmee? jöLe, wax, sprey hanqisni kuLLanmaLym?

• Konu Sahibi Konu Sahibi heLp_me
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bazı yaşlı kullanıcılar alışamıyo tebi böle şeylere... bence ilginç bi model toplumuzdaki herkes birebir giyinse çok sıkıcı olurdu buralar bence hergün kuaföre bile gidebilirsin sen sıradanlaşma yeter:))

ya bence kötü bu yaaa
valla gayette gencim yaşlılıkla bi ilgisi de yok

benim sabahlari sacim aynen böyle oluyor..

ne mi yapiyorum..

deli gibi yatiyorum,bir sag bir sol bir bacak yukari,bir kafam öbür ucta..

sabah uyaniyorum sacim aynen su resimdeki satan gibi..

hemde dogal yöntemlekaydirigubbakcemile2

ben bu sactan kurtulmak isterken baskalarinin bunu begenecegini hic düsünmemistim dogrusu:sinifsinif:

=)))
bize yaşlı diyolar sonra beğenmiş gibi yapkaydirigubbakcemile3

Islak ellerle evde bulunan bir prize parmaklarını sokarak bu modele 2 saniye içerisinde ulaşabilirsin :hulya:

Islak ellerle evde bulunan bir prize parmaklarını sokarak bu modele 2 saniye içerisinde ulaşabilirsin :hulya:

:roflol: illede kalıcı olsun 2-3 gün dursun diyosak en yakın klozete kafa gömülerek istenen sonuç elde edilir.

Son düzenleme:
lorealin studio party diye tüpte bir jölesi var lacivert gibi bi renk kutusu, valla daha sürerken kazık gibi yapıyor saçı, istediğin kadar kaldırabilirsin onla :)

bence elektrik butonuna direk elini sok ve çıkar ...sonuç bu olurr....-tatlicadiarzu-

ha bir de banyo yaparken küvetin içine kurutma makinesini at ...alası bir model olur ....

Türkçemize lütfeen sahiip çıkalım!
Dilimizi değiştirmeyelim, böylede gayet güzel bir dil.Olduğu gibi kullanalım nereye gidiyoruz böyle ya,valla içim yanıyo gördükçe neyin nesidir bu özentilikkk anlayamıyorum.:sinifsinif:

cnm bu modeli saçının arka kısımlarını krepeleyip sprey sıkarak yapabilirsin...yerimseniben

bu arada değişik fikirler üreten arkadaşlar!!! o fikirleri kendinize uygulayın...:roflol:

canım kızacaksın belki bana ama konuya yorum yazmayacağım
başlığı yazış tarzın beni çok rahatsız etti
bence başlığını düzeltmelisin yerimseniben

o nasıl bi türkçedir arkadaşımmm ya?yazdığından bişe anlamadım ayrıca bi arkadaşın dediği gibi ''ha bir de banyo yaparken küvetin içine kurutma makinesini at ...alası bir model olur ....''
yapıver:)

herkes de aynı espriyi yapmış. demek ki önceki yorumları okumadan yorum yapıyoruz.

saç modeli güzel. öğrenciyken kullandığım bir modeldi. dikmek için özel jöle ve spreyler var ben wax kullanıyordum.

ayrıca;

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/etiketler/thekillendirici-kil adresinden alntıdır:

QUICK AND DIRTY – ŞEKıLLENDıRıCı KıL (50 ml)

Saçlarınızın yataktan kalkmış gibi doğal ve trendy görünmesini istiyorsanız şekillendirici kil tam size göre. Oick and Dirty ile saçınız diğer waxlarda olduğu gibi yağlı görünmez; mat bir görünüme kavuşur. Quick and Dirty yağsız wax kıvamındadır. Kısa saçlar için daha uygundur. Kullanım Önerisi: Parmaklara iyice yedirerek kuru saçlara uygulanır. Sadece Matrix Danışman Kuaförlerinde satılır. Önerilen tüketici fiyatı (50ml): 32TL

Son düzenleme:
Kısa katlarını havaya kaldır birini önce mesela sonra sprey sık krepe yap bolca..Öbür tutama geç böyle böyle kabart canım. =)Bulmuşsun galiba aama..

cesitLi siteLerde Bu tarz sac yapımLarı war..OnLardn YararLna BilrSin..

Bizim milleten sordugun soruya cevap alamazsin bacim sormadiklarina yönelirler herzaman.
Birilerini yadirgamaz, laf sokmaya calismazsak olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…