• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler sacLarımı böLe nası yapabiLirim..? sac dikmee? jöLe, wax, sprey hanqisni kuLLanmaLym?

• Konu Sahibi Konu Sahibi heLp_me
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

heLp_me

Ziyaretçi

merhaba arkdaşLar;
sacLarımın arkası aynı fotodaki kızınqi qibi xD yanLz bi sorun war tam oLarak o şekiLde yapamıorum...:( iLk kestirdiğimde kuaför waxLa spryLe fLn bişiLer yapmştı böLe oLmuşdu we süpERdi ! ama bn öle yapamıorum :( siZden yardım bekLiorum ne kuLLancam nası yapcam :S şimdLik wax fön fLn idare eder bişiLer yapıorum ama qüseL oLmuoo :( Ltfen yardım Edin...:)

üzgünüm ilgi alanım degıl canım....

emo stil:) canım bence bu saç modeli çok itici. bunu yapmak kolay iş değil. baya bir sabitleyici kullanman lazım ama ağır olmaması lazım kullandığın sabitleyicinin ağır olursa saçınla beraber iner çünkü. hem hafif hem sert tutması lazım. ama bence yapma.

hıc hoş degıl ama bence sert jole ve fonle yapılabılır

tm arkdaşLar saoLun ben buLdum yoLumu xD

bunu yapa yapa sacın ne hale gelcek biliyonmu sen..

4 yıl boyunca jöle , wax, köpük ne varsa kullandım kısaydı saçlarım hep ama saçıma bişey olmadı o kdr strese gerek yok düzgün kullandıktan ve geceleri yıkadıktan sonra sorun yok bnce.. alkisalkisalkis

tabiki bişe yok öyle kullanrsan ama bu saç modelnde krepe yapldıgı ıcın bişe var :D kendı sacımdan biliyorm bu modelleri yapayapa mahvoldu saclarm

bu sac ne ile olabilir kii =)

ya arkadaşlar kızcağız bu saç modeli güzelmi diye sormamışki nasıl yapabilirim diyor...ayrıca hoş olmayabilir ama herkesin de bir zevki vardır..bu modelinde çok yakıştığı arkadaşlarım var benim...

neyse arkadaş sorununa çözüm bulmuş zaten :)

kız kimseye sizce bu saç modeli sizce nasıl, güzel mi diye sormamış farkettiyseniz. direkt ilk gelen yorum "ilgi alanım değil" olmuş. çok ilginç ama ilgi alanın değilse seni burada yorum yapmak için tutan ne arkadaşım? o kadar muhalefet edecek şey varken küçük arkadaşımızı gereksiz yorumlarınızla neden rahatsız etmeye çalışıyorsunuz? sadece sorulana cevap verilirse ya da eleştirilse bile usluba dikkat edilse çok daha mantıklı ve dinlenilebilinir ve örnek alınabilir olur yazdıklarınız..

canım vax ve kaliteli bi sprey birde krepe tarağı gerekir . krepe taragını toptancılarda falan blabilirsin önce saclarını krepe taragıyla kabartırsın spreylersn sonra azıcık vaxla fönlersen olur fakat yinede güzel yapmak senin becerine baglı ilk zamanlar cokta güzel olmayabilir yani...

Back