Saç Rengi ve Saç Boyama saclarımı acmak ıstıyorum !!!

Miracle*

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2008
203
0
96
İstanbul
merhaba bnm saclarım acık kahve ve aralarda sarı sarı saclarım da var ..
guneste altın sarısı oluyolar . saclarımı 2-3ton actırmak ıstıyorum fakat hıc boya yok sacımda o yuzden acılırken yıpranmasından korkuyorum .. bıraz yıpranmayı goze aldım ama 2-3ton ıcın de cok yıpranmaz umarım ..
sızce ne yapmalıyım kızlar okul acılmadan once yapmak ıstıorum . ve paptya suyuyla ugrasmak ıstemıorum cunku saclarımın esıt derecede acılmasını ıstıorum ..
onerılerınızı beklıormm a.s

saçlarına kıyma :))) şaka bir yana çok şanslısın saçını açmak kolay olur bitkisel yöntemler istemiyorsan mecbur kimyasala yöneleceksin küllümango arkadaşımızın saçı bir iki ton açan çok güzel bir yolu vardı ona danışmanı öneriyorum

cnm yıpranmadan acmanın tekk yolu papatyaa bence hemde esıt acıyoo bendee actım cok gusel olduu hemde cok dogal olduu bende cok arastırdım sankın kımsysall kullanmaa tatlım hemde sanırım lıseyey gıdıyosunn bence sakın kımyasla kullanmaa 1 ton bılle olsa cok ypratıyo benım arkadasım yaptırdıı gercekten cok yıprandıı

cok tesekkurler danısıcam =)

yaa bılmıorum cok ozenıorum ama bu yaslarda herks bole tum arkadaslarım yenılık ıstıyo ..
yarın bı kuaforume danısıcam .. olmadı papatya suyu forever

Cnm o zaman sunu tavsiye edebilirim sana tekin acarda bitsel oldugu sölenen bi ürün war onu dene bide

canım saçında boya yoksa eğer direk sacından acık renk boyaya boyarsann istediğin ton olurr zaten dogrumu dusunuyorum acabaaa

hıc bılmıyorum kı canım bı kere saclarımın uclarını california sarısıyla boyamaya calısmıstım ama sacımda cok bekltmdm o yuzden tutmamıstı :S

ya arkadaşlar bişe sormak istiyorum benim saçlarım hafif koyu kahve papatyayla açarsam güzel olur mu acaba bi de ben sadece perçemimin rengini açmak istiyorum bazı yerlerini yane papatyayı nasıl uyguluyoruz yardımcı olabilir misinzyerimseniben

merhaba arkadaşım ben papatyayı denedim sanada anlatayım öncelikle papatyaları cezve gibi bişeye koyup suda kaynat tüm saçına yapmıcaksan fazla su koymana gerek yok sonra kaynayan papatyayı soğuyana kadar bekle ve sonra saçının istediğin yerine sür ama güneşte beklemen gerekiyor yoksa bi işe yaramaz:) hatta ben daha çok küçükken teyzemin oğluyla papatya kaynatmıştık ve bütün suyu kafasından aşşağı döktü ve sapsarı olduğunu biliyorum ama onun saçları biraz açık renkliydi :)) umarım yardımcı olmuşumdur:)

önemli değil canım her zaman asıl ben herkese teşekkür ederim ben bugün üye oldum yani beni aralarına aldıklarıiçin teşekkürüm:)

bu papatya suyu boyalı saçada etkili olurmu acep bide hazır papatya suları varonlarda işe yararmıki

bence boyalı saça denemeyin çünkü renk tonlarında değişiklik olabilir ve bikaç renkle dolaşmak istemeyiz ama dimi saçların nasılsa boyalı eğer yıpranmışsa önce bakımını yap bikaç ay ondan sonra açma işlemini yaptırırsın

menekşe yağı,susam yağı,badem yağı,çam terebentin, ısırgan otu tohumu yağı bu yağları aktardan bulabilirsiniz karıştırıp 2 günde bir saç diplerinize masaj yaparak boneyle veya havluyla 30-35 dk bekletip yıkayın bu yağlar saç derisini yeniler saçın uzamasına yardımcı olur kepeği önler ve saçı besler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…