- Konu Sahibi pembemaviii
-
Hanımlar benim derdim saçlarım:85:
Yıllardır saçlarımı düzleştiriyorum,kıvırcık olduğu için. Hani gerçek anlamda yakışmıyor bana doğal saçım. Kıvırcık halimi görenler "hemen duzlestirmelisin!" diyorlar.
Düzleştirmekten dolayı (o kadar gür olan ve zor toplanan saçlarım) seyrekleşti dökülüyor. Ciddi anlamda..
Ve yıpranmış,bakımsız görünüyorlar.Kepeklerde cabası. Saçlarım belimde en son omuzlarımdaydı ama çok çabuk uzuyor.
Sizden ricam,bana ne önerirsiniz? Düzleştirmeyi bende gerçekten istemiyorum ama görseniz gerçekten yakışmıyor,yüzüm bir tuhaf duruyor. Ablamda güzellik uzmanı, saçların kıvırcıkken çirkinleşiyorsun ya der şakayla karışık. Doğru yani.
Sizde de böyle problem var mı? Gürleşmesi ve parlaklaşması için ne önerirsiniz? Yakın bir zamanda evleneceğim ama sırf bu yüzden moralim bozuk günlerdir.
Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden
bence iyi bir kuaföre gidip (şu pahalı görülenlerden) brezilya fönü çektir ve saç bakımı yaptır( argan yağı sürsünler bi de )
bak bakalım nasıl parlıyor :)
Denenmiştir.
Brezilya fönü saçları mahfediyor arkadaşım tarafından denenmiştir.Kızın eski saçlarından eser kalmadı
Canım okumadım yazdıklarının hepsiniiiiiiiiiiii cunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bir çığlık atıyorum. Brezilya fönünden uzak durrrrrrrrrrrrr saçlarımı mahvetti hatta ben aa ne güzel ışıl ışıl oldu derken bi baktım ki saçlarımı matlaştırdı yavas yavas naylonlaştı. aman diyim!!! Canım bizim saçımız gürrrrrrrrrr yapacak bişe yok millet saçını gürleştirmeye calısıyor bosverrr aslan yelesi gibi maşallah :) ara makası attır, 3 gunde bir 5 liraya fön yaptır. Hem bırak saçın yağlansın kendi yağıyla beslensin her gun yıkama sakın. Hayatın tadını cıkar takılma böyle seylere, ben takıldım saçlarımı kestirip duruyorum brezilya fönü yüzünden :/Hanımlar benim derdim saçlarım:85:
Yıllardır saçlarımı düzleştiriyorum,kıvırcık olduğu için. Hani gerçek anlamda yakışmıyor bana doğal saçım. Kıvırcık halimi görenler "hemen duzlestirmelisin!" diyorlar.
Düzleştirmekten dolayı (o kadar gür olan ve zor toplanan saçlarım) seyrekleşti dökülüyor. Ciddi anlamda..
Ve yıpranmış,bakımsız görünüyorlar.Kepeklerde cabası. Saçlarım belimde en son omuzlarımdaydı ama çok çabuk uzuyor.
Sizden ricam,bana ne önerirsiniz? Düzleştirmeyi bende gerçekten istemiyorum ama görseniz gerçekten yakışmıyor,yüzüm bir tuhaf duruyor. Ablamda güzellik uzmanı, saçların kıvırcıkken çirkinleşiyorsun ya der şakayla karışık. Doğru yani.
Sizde de böyle problem var mı? Gürleşmesi ve parlaklaşması için ne önerirsiniz? Yakın bir zamanda evleneceğim ama sırf bu yüzden moralim bozuk günlerdir.
Yardımlarınız için teşekkür ederim şimdiden
Canım okumadım yazdıklarının hepsiniiiiiiiiiiii cunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bir çığlık atıyorum. Brezilya fönünden uzak durrrrrrrrrrrrr saçlarımı mahvetti hatta ben aa ne güzel ışıl ışıl oldu derken bi baktım ki saçlarımı matlaştırdı yavas yavas naylonlaştı. aman diyim!!! Canım bizim saçımız gürrrrrrrrrr yapacak bişe yok millet saçını gürleştirmeye calısıyor bosverrr aslan yelesi gibi maşallah :) ara makası attır, 3 gunde bir 5 liraya fön yaptır. Hem bırak saçın yağlansın kendi yağıyla beslensin her gun yıkama sakın. Hayatın tadını cıkar takılma böyle seylere, ben takıldım saçlarımı kestirip duruyorum brezilya fönü yüzünden :/
kendin mi yaptın? yaptırdın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?