- Konu Sahibi pembemaviii
-
canım ben denemedim ama brezilya fönü bir zaman idare eder seni
bitkisel kürler var burda saç bakım topiclerinde
ısırganla filan bişeyler yapılıyo:)
ben aktardan yağ karışımı aldım mecit efendinin
içine e vitamini bemix ve bepanhten ampül kırıyorum
dökülmesini durdurdu...
Brezilya fönünü ben de önerecektim ama onun çok yıprattığını duymuştum. Ama sürekli düzleştirmektense o daha mantıklı sanki
canım ben denemedim ama brezilya fönü bir zaman idare eder seni
bitkisel kürler var burda saç bakım topiclerinde
ısırganla filan bişeyler yapılıyo:)
ben aktardan yağ karışımı aldım mecit efendinin
içine e vitamini bemix ve bepanhten ampül kırıyorum
dökülmesini durdurdu...
Brezilya fönünü duydum ama çok kimyasal madde olduğu için zarar veriyormuş sanırım. Hoş,duzlestirici de beter yaptı ya..
Bir araştırayım senin dediklerini de. Valla aynaya bakmak istemiyorum aartık.
Çok çok teşekkür ederim:)
Aynı dertten muzdaribim. Ne güzel gür, bukle bukle saçlarım vardı. Düzleştirmekten kendi yapısını bozdum abuk sabuk bi'şey oldu. Ne kıvır, ne düz...
Şimdi saçlarımı gece çevirip yatıyorum sabah dalgalı oluyor az jöleyle sabitliyorum.
Ama sen düz yakışıyor diyorsan sürekli düzleştirmektense fön çektir 3 vs.kullan derim. Bi'de bunu mümkün olduğunca azalt bu durumu. Ben sadece özendiğim günlerde saçıma işkence yapıyorum mesela.
Kepek için head&shoulders kullanıyorum en iyi gelen şampuan o bana. Düzenli olarak uçlarından alıyorum. Haftada bir ve ya iki kere de bakım yağı uyguluyorum.
Bence de brezilya fönü...En azından 6 ay rahat edersin.
Benimde saçlarım kıvırcık dalgalı arası birşey normal hali yakıştığı halde düz saçı çok seviyorum eskiden sürekli düzleştiriyordum düzleştiriciyle ütüyle..
sonunda saçlarım o kadar yıprandı ve dökülmeye başladı ki bıraktım şimdi baya toparlandı ama yine düzleştirmiyorum korkuyorum artık
ben bepanthene-e vitamini-bemiks karışımını kullandım bir ay uzun zamandır da ısırgan suyunu kullanıyorum çok iyi geliyo tavsiye ederim
Beni anlatmışsın sanki yaGerçekten benimde yapısı bozuldu. Ne kıvırcık ne düz. Sacma sapan bir şey oldu çıktı. Zaten yakismiyordu bu haliyle daha kötü oldu.
Dediklerini dikkate alacağım cok teşekkür ederim. Bakım yağı derken? Arkadaşlarımda zeytinyağı sürüyor hiç denemedim ben ama ise yarar mı acaba..
Aktardan alıyorum canım içinde susam yağı, zeytinyağı, çam terebentin gibi şeyler var.
Brezilya fönünü duydum ama çok kimyasal madde olduğu için zarar veriyormuş sanırım. Hoş,duzlestirici de beter yaptı ya..
Bir araştırayım senin dediklerini de. Valla aynaya bakmak istemiyorum aartık.
Çok çok teşekkür ederim:)
Bana doğal saçlarım yakışmış olsa asla ama asla düzleştirmem. Ama doğal hali tam bir rezalet
En iyisini yapıyorsun,duzlestirici mahvediyor saçı.
Isırganı deneyeceğim öncelikle. Tam olarak nasıl kullanılıyor peki? Bu arada çok teşekkürler:)
brezilya fönünün fiyatı 200 civarı sanırım canım.ben brezilya fönü yaptırmadım bilmiyorum da bana sorun olurmuş gibi geliyor yani şu açıdan:su dalgası yaptırdığımızda mesela kökten uzuyor,dalga gitgide aşağı iniyor sorun olmuyor,ama brezilya fönünde kökten uzayanlar kıvırcık olunca ne olacak ben onu anlamıyorum
Brezilya fönünü ben de önerecektim ama onun çok yıprattığını duymuştum. Ama sürekli düzleştirmektense o daha mantıklı sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?