Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış SaçlarSaçlarımdan dolayı çok mutsuzum :(
Arkadaşlar üç ay önce kadar saçlarıma perma yaptırdım. Zaten saçlarım ince telliydi. Permadan sonra resimlerde de görüldüğü üzere daha kötü oldu. Tel tel oldu. İlk zamanlar güzeldi ama perma köpük ya da jöle olmadan kullanılmıyor. Ben de her gün köpük jöle kullanıp saçlarımın kazık gibi olmasını istemiyorum. Şimdi saçlarım porsudu, çok kötü görünüyor. Saçlarıma permadan bir ay sonra falan da gölge attırdım. Arada sarı sarı hiç beğenmiyorum. Gidip saçlarımı boyatasım var. Ama böyle porsumuşken daha mı kötü olur diye tereddüt ediyorum. Ne yapacağım ben?
Hem perma hem gölge saçını yormuşsun.röfleden sonra toparlanması biraz zaman alıyor ama keratin içeren maskeler ve bakım yağları kullan, sanırım saçın nemini kaybetmiş.
Gliss'in siyah kutudaki saç maskesini aldım kullandım. Hala da kullanıyorum. Hiçbir işe yaramıyor. Kısa saçı da sevmiyorum, kestirmek istemiyorum. Kupkuru odun gibi oldu saçlarım. İnsanın psikolojisi bozuluyor ya.