Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımdaki turunculuğa çare buldum

Afilli_kiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
2.102
56
113
saçlarım küllü kumral normalde
kendi rengimden açık renge açıcı kullanmadan boyama sonucu turunculuklar oluştu saçımda

ben de ne yapsam ne yapsam derken cila tarifini okudum boyayı canlandırmak için kullanıyorlardı kızıl saçlı hanımlar

saçımdaki turunculukları almak için
markete gidip en ucuzundan (denemek için yaptığım için ucuz aldım) bir boya aldım
numarası 7.1 (benim kendi saç rengim bu olduğundan bunu seçtim eğer ki saçınız daha açıksa 8.1 de alabilrsiniz ya da 9.1)
$garnier-color-naturals-7.1-kullu-kumral_3-l.jpg
aldığım boya buydu 6.95 tl ye aldım

daha sonra bu boyanın içindeki oksidandan 1 yemek kaşığı, boyadan da 1 yemek kaşığı koydum üzerine de 1 yemek kaşığı saç kremi koydum güzelce karıştırdım ben sadece saçımın orta kısımlarını boyayacağım için karışım yetecek kadar hazırladım

saçlarımın turuncu kısımlarına sürdüm güzelce, 15 20 dk bekledim yıkadım güzelce

çok da güzel oldu akşam saati olduğundan fotoğraf eklemedim sabaha çekip ekleyeceğim :)

$image.jpg
Öncesi
$image.jpg
Sonrası

Bir iki seans daha uygulasam 15 20 gün arayla tamamen gidecek gibi:)

$image.jpg şimdiki
$image.jpg önceki

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
olmussssssssssssssssssssssssss:))) boya kutusunun ustunde kllü kumralla hıc alakası yok gıbı duruo oysa .ama sacda kutudakınden bambaska cıkmıs gule gule kullan meleğimmm:48::48::48:

Sağol canım benim :38:
Sen boya kullanmak istemiyordun di mi ondan bunu denemeyebilirsin ama senin saçlarının zaten maşallahı vAr :)

Back