merhaba kızlar öncelikle hepinizi çok seviyorum <3 neyse bir derdim var benim 20 gün öne mektce saçlarımı kahveden kızıla çevirirken saçlarım cos yandı bende o yanıkları kıpkısacık kestrdim sinameki kürü ile kulak hizamda olan saçı boynuma getirdim saçımda kat olduğu için saç boyuma karar mekte zorlanıyorum.
Şimdi bu olay gün saçımı siyaha boyattım 10 gün sonra o boyayı zar zor akıtıp şuan ki koyu kahveye boyadım fakat diplerden kızıl saçlarım çıkıyor çünkü doğal rengim koyu kızıl. Öğrenci olduğum için finallerim bitince İstanbula dönücem orda evde saçımı boyamayı düşünüyorum koyu kızıla şimdi ayın 7sinde açık bir kahve ile saçımı açıp istanbulda kızıl yapsam bu saça tutar mı? önerebileceğiniz sağlam boya markalarını lütfen belirtiniz... ve bu koyu kahveyi en hızlı nasıl akıtabilirim?
canım boyatma bence saçını..yandı diyorsun..hemen peşinden tekrar boyarsan iyice yıpratırsın saçlarını..önce bir yanan saçlarını iyileştir..serum falan kullan..1-2 ay kendine gelsin saç..iyi bir renk ve yanan saçlar yerine , sağlıklı saçlar olsun tercihin..naçizane benim önerim tabii..
valla canım okurken ben yoruldum o saç nasıl yorulmasın saçlarının hızlı akması için gene kimyasallar kullanman gerek sanırım..bence zamana bırak..bence sömestr dan sonra okula giderken boyat canım
valla canım okurken ben yoruldum o saç nasıl yorulmasın saçlarının hızlı akması için gene kimyasallar kullanman gerek sanırım..bence zamana bırak..bence sömestr dan sonra okula giderken boyat canım