• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımdaki bukleler hep yayık halde... :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

selin_94

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2008
124
0
116
İzmir
Arkadaşlar benim de saçlarım kıvırcık ama hiç toplu durmuyor yani yayık vaziyette ve kabarık görünüyor şekilsiz duruyor.Köpük ya da benzeri şeyler kullanmadım,saçlarımda seyreklikte var ne yapmalıyım??önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ettim opuyorumnanaktan

Benimde öyle. Çok şekilsiz duruyolar. Yıkayıp kuruluduktan sonra yandan bi örgü yapıyorum artık. Sabah açtığımda daha belirgin düzgün oluyo dene istersen. :1rolleyes:

kızlar ya frizzoff.com diye bir site var ama yabncı saçlara nasıl şekil veriyolar bi bakın ya biz burda sürünüyoruz

benmde saçlarım iri dalgalı kıvrırck gibi. şöyle ipek gibi dalga dalga insin istiyorum ama olmuo saç ıslakken iyi kuruyunca kabarıp kocaman oluo mafoldumben bende çareyi sert köpükte buldum o güzel tutuo

sana katılıyorum....bir de benim saçlarım kabarık ve kıvırcık ya katlı kestirsem ne olur bana yardım etseniz

katlı kesim hacimli gösterir saçı...benim de kıvırcık saçlarım..ama katlı yaptım ben çok değil katı az az...yoksa iğrenç duruyo..uzun değilse eğer...ben uzatmaya çalışıyorum...omuzlarımda saçlarım...ve katlı...boynunda ya da omuzlarındaysa kesinlikle katlattır...bayanssulusmile

katlı kesim hacimli gösterir saçı...benim de kıvırcık saçlarım..ama katlı yaptım ben çok değil katı az az...yoksa iğrenç duruyo..uzun değilse eğer...ben uzatmaya çalışıyorum...omuzlarımda saçlarım...ve katlı...boynunda ya da omuzlarındaysa kesinlikle katlattır...bayanssulusmile
teşekkürler ama kötü olur diye korkuyorum

teşekkürler ama kötü olur diye korkuyorum

ama katlattırmazsan da berbat duruyo ya...benim kıvırcık ama iri iri bukleler...katlattırmayınca olmuıyo....çok kat attırma 2 kat yaptır ya da 3 kat...kuaförler ayarlar onu ya..sen kendini iyi ifade et ..kuaföre ne istediğini açık açık anlat..gerisini o hallederyerimseniben

ama katlattırmazsan da berbat duruyo ya...benim kıvırcık ama iri iri bukleler...katlattırmayınca olmuıyo....çok kat attırma 2 kat yaptır ya da 3 kat...kuaförler ayarlar onu ya..sen kendini iyi ifade et ..kuaföre ne istediğini açık açık anlat..gerisini o hallederyerimseniben

çok sağol cnm ya yardımın için:3:

mrB bayanLar sıZe tv'de gorDugum bıRının saCını nasıL yapTıqını soRmak ıstıoRum ..

yıLdız asyaLı'nın evcıLık oyununDa saCı dıkkaTımı cekTı sanıRım tepeDen topLuyoR ama baNa daha ayRıntıLı sekıLde anlaTAbıLcek var mı .. TşkrLer :) opuyorumnanaktan

Back