• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri saçlarımda uzama var mı?? bakabilir misiniz?

naranjah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
72
0
36
İstanbul
1,5 aydır uzatabilmek için ugraşıyorum sinameke, lavanta yaptım, biotin içtim. çam trebentin kullandım, bol bol yıkadım 1,5 ayda sonuç bu ne diyosunuz? pes mi etsem çabalamaya devam mı?

Eklentiler

• $Şişl.jpg
    $Şişl.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 81
  • $DSC00733.JPG
    $DSC00733.JPG
    174,4 KB · Görüntüleme: 80
1,5 aydır uzatabilmek için ugraşıyorum sinameke, lavanta yaptım, biotin içtim. çam trebentin kullandım, bol bol yıkadım 1,5 ayda sonuç bu ne diyosunuz? pes mi etsem çabalamaya devam mı?

Uzama var. Ama 1,5 ayda olması gerekenden fazla bir uzama değil. Çok kafaya takmadan ve abartmadan bakım yapmaya devam et bence :)

elbette cok asiri degil..bu zaten mumkun degil ya..bende sacimi uzatmakla mesgulum..hergun yikiyorum..haftada bi kere zeytinyag surup yarim saat bekletip yikiyorum ilik suyla sampuanla...cok olmasada bi cabamin karsiligini alicami dusunuyorum sadece...ama sunu goruyorum sende..saclarin daha saglikli gozukuyo burdan..daha parlak..tabi fotodan nekadar gorebilirsek artik..
seni bi suredir gormeyen birine sor sen bence uzamismi diye..o kisi en dogru cevabi verir arkadasim..hadi bakalim insallah cabuk uzar su saclar..benimde kut kesilmisti martin sonlarinda..simdide pismanim..yuzum tombul oldugu icin igrendim kendimden..millet bayildi..ama yasli gosteriyo bazilarini kisa sac..ondan en guzeli uzun sac

evet cnm uzama var:34: kendini zorlamadan devam et bence eğer yorulursan pes edersin...5 parmağın 5i bir değil herkes gibi çok çabuk uzamayabilir ama gerçekten uzama var...tebrikler:46::46:

tesekkurler... ben çabalamaya devam edim en iyisi..

Canım zaten saç uzatma işi sabır ister.Nasıl diyet yaparken 2 günde istediğimiz kiloya gelemiyoruz,bu da aynı şekilde..Sabret ve devam et tatlım,umarım istediğin sonuca ulaşırsın :)

Back