Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımda mor rengi...

bintulineb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
528
49
118
merhaba kızlar...
ben aranıza yeni katıldım. sizden bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum...

benim koyu kahva rengi saçlarım var aralarına birkaç paket mor renk attırmak istiyorum. orlinne ile açmaları gerekiyor önce. fakat yaptırdıktan sonra 15 gün içinde mor rengin saçtan akıp yerini sarımtrak bir renge bıraktığını duydum. daha uzun süreli kalması mümkün değil mi?

şimdiden teşekkürler...

evet soluk bi renk alıyo güzel durmuyo iki haftada bir boyayı yenilemek lazım:) kızlar bende bişe sorcam açıcı ile evde kendim saçımı platin sarıya açabilirmiyim önerdiğiniz bi açıcı var mı saçı az yıpratan?

aslında açıcıyla korkuyorum turuncu olur felan mavi balyaj atıcam iki tane nasıl yapsam ki şimdi boyaylamı sarı yapim açıcıylamı:sm_confused:

canım mor gibi renkler ne yaparsan yap yıkadıkça akıyor ve çok da hoş olmayan bir renk oluyor. eğer ayda bir falan yaptırma imkanın varsa yaptır derim. bir de kuaförlerde açtırmak evde palette inki ile açmaktan daha çok yıpratıyor saçı tecrübeyle sabit:)

tatlım turuncu olmuyoo içinde uygulama şekli yazıoo saçlar ilk önce kızıl-turuncu olur en sonundada sarı olur dio ama herkes turuncuyu görünce malesef yıkıyo hemen :S:S

canım çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun gerçekten peki marka olarak hangisini tavsiye edersin?

:jeyyar:Yeğeniminde saçına mor balyaj attırmıştı.Fakat 15 gün sonra renkten eser kalmıyor çok kötü duruyor

benim de mor perçemlerim vardı 2 sene kadar önce kuaförüm yapmıştı...ama arkadaşların da yazdığı gibi 15 gün içinde acaip bi renk aldı...
ilk yapıldığında süperdi o ayrı tabia.s

canım niye üzülüyorsun ki? eğer çok yoğun atmayacaksan palette ile açıp kendin boyamayı dene ufak bir yerde. baktın istediğin renk oluyor ayda bir falan yaparsın eğer bu kadar çok istiyorsan:teselli:

benim arkadaşımdan biliyorum canım durmadan akıyodu arkadaşlar söylemiş zaten sen bilirsina.s.

cnm ben bundan 3-4 yıl önce mor balyaj yaptırmıştm.yaptrdm hemn yazlığa geldim banyo yaptıkça havuza girdkçe binbir renk değiştrdi.o mor rengi 3-4 gün anca kullanabildim yani.esn sonnda sarıya döndü kumral olduğum ve saçım çok koyu olmadığı için kötü durmadı bilakis çok doğal durdu.sarı hali daha çok hoşuma gitti.benm tavsiyem yaptrma hiç,parana yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…