Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımda her renk var:(

elifblacklion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
9
0
86
Kahramanmaraş
esmer tenliyim bu zamna kadar sana siyahdan baska yakışmaz diyip baska renge boyattırmadılar ve bende bıktım normalde kendim boyuyodum ama saçımı açmaya calıştıkça dahada berbat oldu saçlarım suan alacalı bulacalı bakır tonların a boyatmak istiyorum kahve bakır olabilir kuaföre gitmek dışında ne yapmalıyım bakır tonlarına boyatmak istiyorum hangi ton yakışır arkadşımda esmer kahve bakır boyamış cok yakışmış tenim ise koyu buğday tenliyim öyle aman aman esmerliğim yok beni boğsunda istemiyorum zaten esmer olduğum konusunda takıntılıyım tenim daha açık olmalı offff karam allak bullak yardımcı olunnnnn:sinifsinif:

canım bence esmere siyah yakısmaz aslında.beyaz tenlilere daha iyi gider diye düşünüyorum.milletin ne dediğini bırak kendi istediğini yaptır.sacını evde acmak istyorsan palette sac acıcıyı kullanabilirsin üstüne de istediğini boyayabilirsin acnım bence

Öncelikle şunu söylemeliyim..
Fotoğrafını görmek daha iyi olurdu renk seçiminde..
Amaaaa gel gelelim ten rengine. Millet esmer olmak için dünyanın parasını yatırıyo solaryuma.. Ben beyaz tenliyim ve biraz koyu tene sahip olmayı isterdim ancak sadece kızarabiliyorum :) Asla rengimde bi değişiklik olmuyo.. :dance: Sonuçta her insanın ayrı güzelliği var, buna takılmamalısın..

Esmerlere ten rengine göre tabi sarı da yakışıyor, kahvede.. Yani tek siyah gider diye bişey yok..

Eğer istediğin bakır-kahve ise saçlarını loreal in casting serisinden sıcak çikolataya boya.. Çok güzel bakır kahve çıkıyor.Ama casting serisi geçici bir boya, bunu bil başından.. Yada palette den sıcak çikolata ile bakır tonu içeren bir rengi karıştırıp boya..
Hem kalıcı da olur..

Umarım yardımcı olabilmişimdir ..

çok sağolun ya bu kadar kısa zamanda cvp bulacağımı düşünmemiştim... açıcı felan kullandım ama daha kötü oldu dipler açıldı uçlar açılmadı şimdi saçlarım cok cansızlaştı herkes en iyisi kuaföre gitti dedi ama büyük bi hataydı karamele boyattım güya! sarı gibiydi ya resmen çingeneye döndermişti ışıklandırma felan yaptı siyahlarım arada vardı onları açtırmadım daha zaten cansız saçlarım var üzerine çikolata kahve boyadım bir yıldan beri siyah boyamıyorum ondan kurtuldum sayılır acaba bakır tınu bana yakışırmı yaa kafamm cok karışıyor ne zor iş yaaaaaaaaa

Hakikaten zor iş.. Kuaföre güvenmeden önce iyi araştırmak gerekiyor, sonura berbat ediyolar, uğraş dur.. İnsanın psikolojisi bozuluyor her aynaya baktığında..
Bende aynı talihsizliği yaşadım 2 ay önce.. Sarı saç istedim cırt turuncu ve koyu sarı çıktı.. Berbat bi duygu.. Bundan sonra kuaföre gitmek istediğimde çoooook düşünücem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…