Doğal Saç Bakım Kürleri Saçlarımda devrim yaratan çok kolay formül

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
201
363
herkese merhaba kendi kendime bulduğum ve ilk defa deneyip çok ama çok memnun kaldığım bir bakım kürümü paylaşacağım sizlerle..
evdeki bitkisel yağlarla elde ettiğim karışımı saçlarıma uygulayıp 1 saat kadar beklettim saçlarımda
karışımda;
çörek otu yağı
zeytinyağı
çam terebentin yağı
tatlı badem yağı
1 ampul bephanten
gliserin
menekşe yağı
bunlardan göz kararınca fısfıslı şişeme doldurdum çalkalayıp diplerden uçlara saçlarımın tamamına uyguladım ve 1 saatin sonunda yıkadım saçlarımı
banyodayken gliss boyalı saçlar için olan şampuanımla iyice yıkayıp duruladıktan sonra watsonstan aldığım ve çokkk memnun kalarak kullandığım ballı saç bakım cilasından bolca alıp saçlarıma uyguladım ve 10 dk. beklettim duruladım saçlarımın hafifçe havluyla kuruladıktan sonra pantenenin parlaklık veren boyalı saçların için olan saç bakım serumundan saçlarımın uçlarına uyduladım kendi kendine kurumasını bekledim kuruttuktan sonra glissin kuru saçlara uygulanan yine boyalı saçlar için olan ışıltılı serumundan avuçlarıma sıkıp uyguladım sonuç harika! ışıl ışıl yumuşacık oldu saçlarım gerçekten çok etkili oldu herkese tavsiye ediyorum

ürünler bunlar

Son düzenleme:
O KADAR ÇOK ŞEY KULLANMIŞSIN Kİ OKURKEN BANA DARAL GELDİ BENDE HC SAÇ BAKIM KOMPLEKSİNİ KULLANIYORUM GAYET MEMNUNUM ŞİMDİLİK

Teşekkürler canım..watsonstan kremi merak ettim,ben de banyodan çıkınca bazen saçımın uçlarına badem yağı sürüyordum kırılmasın diye ama kötü kokuyor,hem de saç kirli görünüyor..:26::26::26::26:

canım ballı maske gerçekten mucizevi bişey kesinlikle öneriyorum tatlım mutlaka dene bence

birde argan yağını dene ben kitoko argan oıl kullanıyorum inanılmaz güzel kokuyor vede saçlarım kısa sürede hem parlaklık kazandı hemde bakımlı görünüyo kuaförlerde çok pahalı aşağıdaki internet adresinden aldım daha uygun bilgin olsun
xxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

birde argan yağını dene ben kitoko argan oıl kullanıyorum inanılmaz güzel kokuyor vede saçlarım kısa sürede hem parlaklık kazandı hemde bakımlı görünüyo kuaförlerde çok pahalı aşağıdaki internet adresinden aldım daha uygun bilgin olsun
xxxxxx

xxxxxxx

Çok güzel bir formül olmuş

Bir tane de ben yazayım, daha detaysızı:)

1 ampül E vitamini
1 ampül Bepanten
1 çay kaşığı Tatlı Badem Yağı

3ünü karıştırıp saç derinize masaj ile yediriyorsunuz, akşam yatıp sabah kalkıp yıkıyorsunuz. Buarada şampuanınıza çam terebentin yağından 5-6 damla damlatıp çalkalamayı da unutmayııın.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…