Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımda çok beyaz var

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
arkadaşlar saçlarımda çok beyaz olduğu için sürekli boyuyorum.şu an saçımda değişik renkler var.özellikle uçlardaki s.iyehlardan kurtulmak istiyorum.beyaz saçlara çözüm nedir

Beyaz saçlara çözüm boya, boyadıkça da daha beyazlayan saçlar.. Aynı dertten muzdaribim ben de ama boya dışında farklı bir çözüm bulamadım henüz..

merhaba
size bir ürün önerebilirim kendim kullandım çok memnunum lana diye bir bitkisel şampuan saçlarınızı yıkarken boyuyor aslında boyamıyor çunku boya deıl düzenli bir kullanımda saç kendı rengıne donuyorms boya olmadıgından renklerıde yokmus sadece sıyah yapıyor
valla benım saçlar zaten sıyah cok memnunum hemde ekonomık bence
Ana Sayfa burdan sıparış ettim
umarım işinize yarar

Canım çok sağol, ben inceledim söylediğin ürünü ama benim kendi saç rengim siyah değil, açık kestane kumral arasıydı hatırladığım kadarıyla -tatlicadiarzu- ürün açıklamasında saçınız siyah olur yazıyor, o renkte bana hiç yakışmıyor:1no2:

bnim yaşım dha küçük ama bndede 2 beyaz var kestim onları

kesince çoğalmıyor bende 18 yaşındayım zamanında koparmıştım şimdi rahat bir 20 tel uzunca beyazım var ama dediğim gibi sakın koparma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…