- 27 Haziran 2015
- 162
- 80
- 28
- Konu Sahibi Fatalstoke61
Bi an bi ayda o kadar uzadı sandım şok oldum galiba bi sene de bu boya gelmiş değil mi canım ?Bence guzel uzama olmus saglikliydi gorunuyo saclarin bende uzatiyorum resmimide atiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi an bi ayda o kadar uzadı sandım şok oldum galiba bi sene de bu boya gelmiş değil mi canım ?Bence guzel uzama olmus saglikliydi gorunuyo saclarin bende uzatiyorum resmimide atiyorum
Evet 14ayda uzama o yandakiBi an bi ayda o kadar uzadı sandım şok oldum galiba bi sene de bu boya gelmiş değil mi canım ?
Ilk kestirdigim aylar yaptim yag bakimi cogunlukla amma artik yapmiyorum kendi haline biraktimNormal bi uzama olmuş bakım yapıyor musunuz
Hadi bakalım insallahMaşALLAH çok iyi uzamış.
Bu yıl beline gelmez ama kürek kemiklerinde aşağıya doğru olur :)
Seneye de belinde huh huuuuu
Hadi bakalım insallah
Benimde belime 5-6 parmak var bi an önce uzasın istiyorum.
Bi
Saclarn ince telli miBenimde belime 5-6 parmak var bi an önce uzasın istiyorum.
Birde tepemde hacim yok o çok sıkıntı bence
Ondan sönük gürlestirmeye bakacaksın sende :)
Ondan sönük gürlestirmeye bakacaksın sende :)
Yok bakyodum simdiBenim konuma bakmış mıydın sen
Yok bakyodum simdi
Kız benımkilere bak benimki gelir mi seneye belime
Eki Görüntüle 1605545
Şuan sağdaki gibi belki 1 cm daha uzundur..
O kadar da gitmesin ya o bölgeye ulaştığında herhalde bi uclardan 3 cm kestiririmYesssss sen zaten dax a devam et k.cini da geçer
Dax ne kızlarYesssss sen zaten dax a devam et k.cini da geçer
O kadar da gitmesin ya o bölgeye ulaştığında herhalde bi uclardan 3 cm kestiririm
Dax ne kızlar
canim.masallahh saclarin harikaa.bakim uyguluyor musunKız benımkilere bak benimki gelir mi seneye belime
Eki Görüntüle 1605545
Şuan sağdaki gibi belki 1 cm daha uzundur..