- 27 Haziran 2015
- 162
- 80
- 28
- Konu Sahibi Fatalstoke61
-
O kadar takıntı olduki saçıma dokundurmuyorum kimseyi ve bu sene belime gelsin istiyorum artık yoruldum onu bunu sürmektenCanim bence çok düzenli bi Uzama mevcut saçlarında :)
Ama az uzamamis yani canım gayet iyiO kadar takıntı olduki saçıma dokundurmuyorum kimseyi ve bu sene belime gelsin istiyorum artık yoruldum onu bunu sürmekten
Canım ben sinameki kullandim ama saci kuruttugu icin icerisine argan ve zeytinyagida kattım.iki haftada bir gozenekleri acmak icin ossion losyon kullandim.her dusun sonunda maden suyuyla duruladım.ve sampuanmda vicy dercos neogenic.ve sacıma fön vs asla sürmüyorumBencede gayet iyi uzamış, neler kullandın bu sürede?
2016hazirana belimde girerim insallah :) ruh saglıgıma kavusurumAma az uzamamis yani canım gayet iyi
Önünde biraz daha süre var beline gelmesi için ama :)
Ben de senin gibiyim. . Uzun saç istiyorum2016hazirana belimde girerim insallah :) ruh saglıgıma kavusurum
Seninde guzel uzams gibi görünüyor gür de saçların maşallah :) ama düzlestiriyorsun galibaBen de senin gibiyim. . Uzun saç istiyorum
Bak 4 ayda Bu kadar uzadı
Yaz tatili başladığından beri duzlestirmiyorum canımSeninde guzel uzams gibi görünüyor gür de saçların maşallah :) ama düzlestiriyorsun galiba
Öyleyse zamanla fotograflarimizi burdan paylasalım moral olalım birbirimizeSeninde guzel uzams gibi görünüyor gür de saçların maşallah :) ama düzlestiriyorsun galiba
canım saçların gayet güzel uzuyor maşallah.. bu bahsettiğin ossionun saç toniği mi, nasıl kullanıyorsun ve saçı çok kurutuyor mu?Canım ben sinameki kullandim ama saci kuruttugu icin icerisine argan ve zeytinyagida kattım.iki haftada bir gozenekleri acmak icin ossion losyon kullandim.her dusun sonunda maden suyuyla duruladım.ve sampuanmda vicy dercos neogenic.ve sacıma fön vs asla sürmüyorum
Canım ben sinameki kullandim ama saci kuruttugu icin icerisine argan ve zeytinyagida kattım.iki haftada bir gozenekleri acmak icin ossion losyon kullandim.her dusun sonunda maden suyuyla duruladım.ve sampuanmda vicy dercos neogenic.ve sacıma fön vs asla sürmüyorum
Canım temiz sac derisine masaj yaparak sürüyorsun 15dakika bekletip duruluyorsuncanım saçların gayet güzel uzuyor maşallah.. bu bahsettiğin ossionun saç toniği mi, nasıl kullanıyorsun ve saçı çok kurutuyor mu?
Zahmetli ama saclarım cok gürlesti bakım sayesindeOfff cok zahmetli. Bu islemlerin ceyregiyle bile ugrasamam. Bravo valla.
Tisikkirler muahSaclarına çok guzel bakmışsın cnm bayada gür:) hiç moralini bozma bir sene sonunda gelir beline
İnşallah canım hepimizin sırma gibi saçları olsun4 ayda mükemmel uzamis bence bende uzatmaya çalışıyorum sıfırdan yani direk kökünden uzatiyorum yqnmisti benimkiler 11 ay oldu 20 cm kadar uzadı ossionun saç uzattığıni okumuştum bir yerlerde dvm edin bence seneye belinizde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?