• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Saçlarıma uyguladığım bakım (acil yardım)

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

zgedgn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2010
142
0
46
İstanbul
Kızlar, son zamanlarda saçlarımla çok uğraşır oldum. Koyu kumral'a boyadığım saçlarımı geçen hafta sarı renge boyayarak rengini açtım. Cumartesi günü de peroksit açmak istediğim saçımın uçları yandı. :( sağlıklı saçlara kavuşmak için kestirdiğim saçlarımın yine yıpranmasına sebep oldum ..:( Forumda hint yağı, tatlı badem ve çam terebentin yağlarının saçlara iyi geldiğini okudum ve kendimi hemen en yakın aktara attım. Çam terebentin yağının bir kısmını şampuanıma karıştırdım geri kalan kısmını ise hint yağı, tatlı badem ve zeytin yağı ile karıştırdım. Sanırım bu karışıma çam terebentin yağından bir kapak eklesem yeterli olurdu ama ben şişenin yarısını ekledim. Sizce biz zararı olur mu? Dün saçlarıma bu karışımla bakım yaptım ve en son dove'un yıpranmış saçlara özel bakım kremini sürüp biraz bekledikten sonra sirke kattığım suyla saçlarımı duruladım. Saçlarımın daha kötü olmasından korkuyorum çam terebentin yağının tehlikeli bir yağ olduğunu okudum çok moralim bozuldu.. Saçlarımın uzamasını sağlamak için bu karşımın içersine sarımsak uçucu yağı yada defne uçucu yağı eklesem faydası olur mu?

cnm benm çam terebentin yağı dikkatli kullanılması gereken bir yağdır.aşırı kullanırsan saçların kuruyabilir.Ama ilk uygulamayı yapmışsın sanırım sen o karışımdan çamterebentini çıkar yada 1-2 damla kadar kat yarım kapak oldukça fazla.karışımına zeytinyağı ve bal da ekleyebilirsin. :87:

Back