Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarıma röfle yaptırdım :( değiştiricem yardım kıslar

röfle çok seyrek ve kötü olmuş birde upuzun saç yazık olmuş

ama çikolata karamel güzel olur zaten ilk resimde ona benziyor ben beğendim

ben de ne zaman sıkılsam yada kendimi değiştirmek istesem saçımla oynarım röflenin yeri ayrı bende yaptırıcam yakında arkiler öyle diyo bana yakışıyomuş

kapatmak istiyorsan röfleni..koyu çikolata kahvesi yap canım
ilk resim derken benim kendi saçlarımdan bahsetmedin sanırım adriana limanınkileri diyorsun evet o güsel ben loreal casting in çikolata karamelini almak istiyorum bilirsin belki amonyaksız mış nasıl olur acaba kapatırmı

ben de ne zaman sıkılsam yada kendimi değiştirmek istesem saçımla oynarım röflenin yeri ayrı bende yaptırıcam yakında arkiler öyle diyo bana yakışıyomuş

yakışıyorsa ne ala canım ama ben benim gibi kalın telli saçı olanlara asla önermiyorum çünki yakışmıyor doğal durmuyor saç röflenin doğal durması için bence kumral ve ince telli saçlara sahip olmak gerekiyor ben bunu gözlemleyerek anladım ve ince telli saçlarda doğal durmasının yanı sıra birde sarı tonlara istenilen renge ulaşılabiliyor saç keçe gibi de olmuyor çok fazla ben bunu kuaförüme söledim bu düşüncelerimi evet dedi kesinlikle haklısın

aynen vazgeçemem ben hep röfleliyim:sm_cool:

ben aslında sürekli röfle yaptırıp saçları platin sarısı olanlara çok heveslenirdim öle olmasını isterdim diplerden siyah çıkınca hoş duruyor ama benim saçım o hadde gelene kadar çok yıpranır kendi doğal halinde çok canlı ve gürdü saçlarım ki insanların bende en beğendiği yerimdi saçlarım gerçekten :kedi:

kendimden biliyorum canım saçım benimde siyah az açınca kuaför bu renk çıkıo ortaya çok acınca platin oluo ama bu sefer cansız kırılgan süpürge gbi oluo böylede fazla kullanamıom ben wazgeçtim sarıdan ama görüncede içim gidiomafoldumben

ama arkadaşım renk yıkandıkçada oturacak bide bu düşün ama beğenmediysen içine sinmediyse bence kahve köpüğüde yapabilirsin çokta hoş olur

ama arkadaşım renk yıkandıkçada oturacak bide bu düşün ama beğenmediysen içine sinmediyse bence kahve köpüğüde yapabilirsin çokta hoş olur

zaten yıkadıkça daha kötü olmaya başladı sanırım bu yüzden bendeeeeee dün saçlarımı loreal casting çikolata karamel rengine boyadım ve saçlarım uzun olduğu için 2 kutu boya kullandım boyayı arkadaşım yaptı ama altlarda röfle oldğu için (ki zaten bu boyadan önce saç ıslatılıyor) saç ıslanınca boyayıda sürünce keçe gibi oldu tarak ilerlemiyordu boyayı yediremedi ilk başlarda bu yüzden 2. kutuyu kullandı ama böylede baya koyu oldu rengi bitter çikolata gibi oldu yani ama bi kaç yıkamada açılır diye düşünüyorum bi fırsatım olursa resmimi çeker koyarım

evet benimde çok hoşuma gidiyordu ama artık iğrenir oldum sarıdan düşüne düşüne ama o kadar çok yakışan bayan arkadaşlarımız varki onlar yanlış anlamasın beni sarıdan soğuduysam bu benim kendi saçlarımla alakalı bişi

benim dogal gibi röfle öyle paltin degil yahu...
ben resimleri göremedimki canım topikte fikrimi söylemiştim.

benim dogal gibi röfle öyle paltin degil yahu...
ben resimleri göremedimki canım topikte fikrimi söylemiştim.

ilk sayfada benim resimlerim canım zaten artık röfleli saçlarım gitti dün boyadım loreal castin çikolata karamele boyadım sama sadece çikolata rengi bi saç çıktı ortaya ama 2 kutu boyayı 1 seferde kullandım koyu oldu baya yani ama açılır diye düşünüyorum bu arada loreal castin 28 yıkamadn sonra tamamen çıkıyormuş saç eski halini alıyormuş doğrumudur varmı bu konuda bilgin o zaman belki loreal casting bal köpüğüne boyarım. Vay be kendime inanamıyorum bu yaşıma kadar hiç boya yapmadım ama şimdi bi başladım tamam artık beyazım filan asla yok zaten hiç iyi etmedim snaırım saçımla oynamakla ben hep doğallığı seveerdim ama bi yandanda diyorum ki nereye kadar bazen de değişiklik olsun değilmi ?

roflenı berbat atmış cnm yol yol durmuş.oysakı hafıf krepe atarak yapsaydı çok daha doğal ve güzel olurdu..sanırım senın saçını yol yol ayırıp direk sürmüş boyayı..bencede koyu yap

roflenı berbat atmış cnm yol yol durmuş.oysakı hafıf krepe atarak yapsaydı çok daha doğal ve güzel olurdu..sanırım senın saçını yol yol ayırıp direk sürmüş boyayı..bencede koyu yap

aynen öle oldu boyadım zaten çikolata karamele bildiğin çikolatanın renginde oldu şimdiik güsel eminim yıkandıça daha güsel olacak

Kuzunazcim ilk resimdeki saclarin cok guzelmis ya,cok begendim.
Biz kadinlar hep boyleyiz degisiklik olsun istiyoruz sonra uzulen de biz oluyoruz. Benim de basima gelmeyen kalmadi su rofleden cikolata kahveye dondum rahatladim:teselli:

Kuzunazcim ilk resimdeki saclarin cok guzelmis ya,cok begendim.
Biz kadinlar hep boyleyiz degisiklik olsun istiyoruz sonra uzulen de biz oluyoruz. Benim de basima gelmeyen kalmadi su rofleden cikolata kahveye dondum rahatladim:teselli:

canım ilk resimdeki tamamen kendi saçlarım bir damla boya bile yok

aynen öle oldu boyadım zaten çikolata karamele bildiğin çikolatanın renginde oldu şimdiik güsel eminim yıkandıça daha güsel olacak

Merhaba, yeni sacinizi da ekleyebilir misiniz? Benim hayatimda ilk sacima kuaforde yaptirdigim sey (fon haric) rofle idi, balkopugu rofle. Clok guzeldi fakat zamanla gunesin de etkisiyle rengi cok acilmisti ve ben de sizin yaptiginiz gibi koyu bir cikolata kahvesine boyatmistim...

merhaba arkadaşımkoyacağım resmimi ama uygun bi zaman bulunca resim çekmem lazım

İlk resimdeki saçın muhteşemmmm

teşekkürler arkadaşım kendi doğal saçlarımdı bir damla boya yoktu değişiklik olsun dedim ve kıydım onlara ( röfle yaptırdım ama şimdi röfledende kurtuldum tekrar loreal casting çikolata karamele boyadım şu anda saçlarım bildiğin çikolata renginde

Canım saç rengin siyaha yakın bi renk zaten doğal olarak o rengin üstüne röfle olmaz kuaförün hata yapmış.

Kumral yada kahve bi renk alıp boyarsan hem saç rengin biraz açılır hemde röflelerin daha canlı görünür.İki üç yıkamada güzel olur.

loreal castin çikolata karamele boyadın zaten çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…