canım ilk boyamada röflen olduğu için tutmayacaktır bi kaç boyadan sonra elde edilir ama kuoföre boyatmanda yarar var
naçizane fikrim yaz geliyo yıkadıkça rengi açılacaktır daha güsel olacaktır röflen istersen biras daha bekle boyatmadan önce canım:hulya:
bence hemen koyu renge dönme.aralara daha sık sarı attırabilirsin.
üzülerek söylüyorum ama ilk kez böyle bir röfle görüyorum şerit şerit olmuş saç resmen ve doğallıktan çok uzak. bence eski saç renginiz gayet güzelmiş. o da boya sanırım kızıl parıltılar var çünkü ilk resimde
kötü durmuyor bence....biras bekle kumrala boya akınca zaten güzel bi hal alır..
sağol canım bilgin için loreal casting çikolata karamel yapsam nasıl olur acaba hem o boya bakım yapıyormuş bitkisel formülü varmış ya bundan kötü olamaz heralde hafta sonu deneyeceğim inşallahdoğruyu söylemek gerekirse ben pek beğenmedim...
sanki röfle değildde başka bişi olmuş...
evde boyarsan iki haftaya kalmaz rengi açılacak.bu saç bikaç boyamaya kendine gelir..bilgisi olan arkadaşlar yazacaktır.bi kaç gün bekle takip et topiğini canım..ayrıca adriana nın saç rengi gerçekten çok güzel ve her tene gidiyor..ben ondan yaptırmıştım ama oda zamanla açılıp parlaklığını kaybediyor ..ilk haftalar çok alımlı duruyor...
ilk foto daki saç rengin güzel.röfleni hiç beğenmedim
kollestn çkolata kahweye boya derim aralarda sarılar ışıltı şeklinde çıkıo rofle üzerine çıkolata cok guzel oluor
bencede röflen hem ziyan olmamış olur..çukolata kahveyi denemen en mantıklısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?