kıslar merhaba ben 2 hafta önce saçlarıma röfle yaptırdım ama çok pişman oldum şu an çikolata kahvesi renklerinde düşünüyorum şimdi resimlerimi ve istediğim renklerin resimlerini koyacağım fikirlerinize ihtiyacım var sizce röflem çokmu kötü (ben beğenmiyorum) değiştirmelisin diyorsanız istediğim renkleri nasıl elde edebilirim ve tutarmı
bu kendi doğal saçlarım 2 hafta önce onlara kıydım :çok üzgünüm:
bu da şu anki röfleli saçlarım yüzümü çok soluk gösteriyor çok çirkin oldum
veee bunlarda istediğim saç renkleri arkadaşlar sanırım bunlar çikolata kahvesi oluyor bu rengi lorealin çikolata kahvesi ile elde edebilirmiyim evde kendim boyamak istiyorum kuaföre birsürü para verdim ve paramla rezil oldum diyebilirim asla kuaförlere güvenmiyorum hemde en iyisi olduğunu düşündüğüm bi kuaföre gittim şimdi saçımı bu renklere boyasam çok yıpranırmı ve bu rengi nasıl elde edebilirim ne olur yardım edin benim tecrübeli dostlarım hayatta saçımın doğal renginden vazgeçmeyi düşünmüyordum nasl şeytana uydum ben ya :çok üzgünüm:
bu kendi doğal saçlarım 2 hafta önce onlara kıydım :çok üzgünüm:
bu da şu anki röfleli saçlarım yüzümü çok soluk gösteriyor çok çirkin oldum
veee bunlarda istediğim saç renkleri arkadaşlar sanırım bunlar çikolata kahvesi oluyor bu rengi lorealin çikolata kahvesi ile elde edebilirmiyim evde kendim boyamak istiyorum kuaföre birsürü para verdim ve paramla rezil oldum diyebilirim asla kuaförlere güvenmiyorum hemde en iyisi olduğunu düşündüğüm bi kuaföre gittim şimdi saçımı bu renklere boyasam çok yıpranırmı ve bu rengi nasıl elde edebilirim ne olur yardım edin benim tecrübeli dostlarım hayatta saçımın doğal renginden vazgeçmeyi düşünmüyordum nasl şeytana uydum ben ya :çok üzgünüm:
Son düzenleme: