• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarıma röfle yaptırdım :( değiştiricem yardım kıslar

Kuzunaz

bebeğim umuduna gebeyim
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2007
5.966
65
358
40
İstanbul
kıslar merhaba ben 2 hafta önce saçlarıma röfle yaptırdım ama çok pişman oldum şu an çikolata kahvesi renklerinde düşünüyorum şimdi resimlerimi ve istediğim renklerin resimlerini koyacağım fikirlerinize ihtiyacım var sizce röflem çokmu kötü (ben beğenmiyorum) değiştirmelisin diyorsanız istediğim renkleri nasıl elde edebilirim ve tutarmı

bu kendi doğal saçlarım 2 hafta önce onlara kıydım :çok üzgünüm:

bu da şu anki röfleli saçlarım yüzümü çok soluk gösteriyor çok çirkin oldum

veee bunlarda istediğim saç renkleri arkadaşlar sanırım bunlar çikolata kahvesi oluyor bu rengi lorealin çikolata kahvesi ile elde edebilirmiyim evde kendim boyamak istiyorum kuaföre birsürü para verdim ve paramla rezil oldum diyebilirim asla kuaförlere güvenmiyorum hemde en iyisi olduğunu düşündüğüm bi kuaföre gittim şimdi saçımı bu renklere boyasam çok yıpranırmı ve bu rengi nasıl elde edebilirim ne olur yardım edin benim tecrübeli dostlarım hayatta saçımın doğal renginden vazgeçmeyi düşünmüyordum nasl şeytana uydum ben ya :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
arkadaşlar birde bugün bi kıs gördüm saçımda en son çikolata kahvesi vardı üzerinede bal köpüğü boyadım dedi çok tatlı bir renk olmuştu acaba ben bal köpüğü ve çikolata kahvesini karıştırsam bundan daha açık tonlarda güsel bi renk elde edermiyim ne dersiniz birde bu sarılar kapanırmı saçım röfleli olduğu için alacalı bulacalımı durur acaba ?

canım ilk boyamada röflen olduğu için tutmayacaktır bi kaç boyadan sonra elde edilir ama kuoföre boyatmanda yarar var
naçizane fikrim yaz geliyo yıkadıkça rengi açılacaktır daha güsel olacaktır röflen istersen biras daha bekle boyatmadan önce canım:hulya:

hatta bişi daha söliyim istediğim renklere örnek olarak koyduğum resimlerde adriana lima nın saç rangi birinci tercihim çok güsel duruyor çünki ne dersiniz olur mu?

canım ilk boyamada röflen olduğu için tutmayacaktır bi kaç boyadan sonra elde edilir ama kuoföre boyatmanda yarar var
naçizane fikrim yaz geliyo yıkadıkça rengi açılacaktır daha güsel olacaktır röflen istersen biras daha bekle boyatmadan önce canım:hulya:

arkadaşım hızlı cevabın için teşekkür ederim ama bugün beni gören bi kaç arkadaşım değiştir bu rengi dediler ben aslında platin sarısı filan istedim ama sokağa bakıyorum platin sarısı olan saçların hepsi çok kötü görünüyor hatat saçlarım yeşil gibi olmuştu bugün çok kötüydü (acaba sinameki ile bakım yaptığım içinmi?) yani ben bilemiyorum kafam çok karışık yaşımıda büyük gösterdi çok kötü oldum ya nasıl yapsam ?

birde loreal casting in çikolata karamel bal çikolata bitter çikolata rowni çikolata gibi renkleri var ben karamel çikolata renklerini de beğendim nasıl yapsamki kıslar ya casting bende tutarmı bu röflenin üzerinde ?

arkadaşım sanki saçına röfle değilde başka bişey yapmışlar.gerçekten farklı olmuş.bence küllü kumral tonlarında bi şey boyamalısın.daha tatlı bir renk olur

kuzucum burdan yazayım dedim :)))
evde sürekli saç boyayaın birisi olarak bu saçın üstüne evde boya yapman biraz zor olur
neden diceksin çünki; sarı yerler açık ton kahve yerler koyu ton olur
ama eğer bu renk içine sinmediyse değiştirmekte kararlıysan karamel yada kahve köpüğü alabilirsin
o zaman kahve tonlarında bi röflen olur...

Son düzenleme:
öyle çokta koyu çikolata renkleri alma derim
bu seferde çok koyu olur ssiyah gibi açamazsın
çünkü kutuda göründüğü gibi tutmuyor

röfleni daha sık ve kalın attırsaydın güzel olurdu.
ama istediğin renklerde çok güzel evde tutturmak pek mümkün olmuyo kuaföre git derim yerimseniben

üzülerek söylüyorum ama ilk kez böyle bir röfle görüyorum şerit şerit olmuş saç resmen ve doğallıktan çok uzak. bence eski saç renginiz gayet güzelmiş. o da boya sanırım kızıl parıltılar var çünkü ilk resimde

kötü durmuyor bence....biras bekle kumrala boya akınca zaten güzel bi hal alır..

doğruyu söylemek gerekirse ben pek beğenmedim...
sanki röfle değildde başka bişi olmuş...
evde boyarsan iki haftaya kalmaz rengi açılacak.bu saç bikaç boyamaya kendine gelir..bilgisi olan arkadaşlar yazacaktır.bi kaç gün bekle takip et topiğini canım..ayrıca adriana nın saç rengi gerçekten çok güzel ve her tene gidiyor..ben ondan yaptırmıştım ama oda zamanla açılıp parlaklığını kaybediyor ..ilk haftalar çok alımlı duruyor...

bence hemen koyu renge dönme.aralara daha sık sarı attırabilirsin.

bunuda düşündüm ama istemiyorum sağol arkadaşım fikrin için ben sarı istemiyorum sanırım bi hata yaptım

üzülerek söylüyorum ama ilk kez böyle bir röfle görüyorum şerit şerit olmuş saç resmen ve doğallıktan çok uzak. bence eski saç renginiz gayet güzelmiş. o da boya sanırım kızıl parıltılar var çünkü ilk resimde

hayır benim saçımda hiç ama hiç boya yoktu arkadaşım o parıltılar saçıma çekilen dalgalı fönden kaynaklanıyor olabilir saç rengim siyah ve kendi rengiydi bende röfleyi hiç beğenmedim ve doğal durmuyor haklısın zaten bu yaşıma kadar ilk defa böle bi kararı çok düşündükten sonra verdim ve riske girdim

kötü durmuyor bence....biras bekle kumrala boya akınca zaten güzel bi hal alır..

ben loreal casting in çikolata karameline boyamayı düşündüm arkadaşım nasıl olur acaba

doğruyu söylemek gerekirse ben pek beğenmedim...
sanki röfle değildde başka bişi olmuş...
evde boyarsan iki haftaya kalmaz rengi açılacak.bu saç bikaç boyamaya kendine gelir..bilgisi olan arkadaşlar yazacaktır.bi kaç gün bekle takip et topiğini canım..ayrıca adriana nın saç rengi gerçekten çok güzel ve her tene gidiyor..ben ondan yaptırmıştım ama oda zamanla açılıp parlaklığını kaybediyor ..ilk haftalar çok alımlı duruyor...
sağol canım bilgin için loreal casting çikolata karamel yapsam nasıl olur acaba hem o boya bakım yapıyormuş bitkisel formülü varmış ya bundan kötü olamaz heralde hafta sonu deneyeceğim inşallah

ilk foto daki saç rengin güzel.röfleni hiç beğenmedim

kendi rengim o cnm evt bende beğenmedim röfleyi aslında önce kendi saçımın üzerine attılar ve çok çiğ durdu ben beğenmedim sonrada cila atınca böle oldu

kollestn çkolata kahweye boya derim aralarda sarılar ışıltı şeklinde çıkıo rofle üzerine çıkolata cok guzel oluor

kollestn çkolata kahweye boya derim aralarda sarılar ışıltı şeklinde çıkıo rofle üzerine çıkolata cok guzel oluor

bencede röflen hem ziyan olmamış olur..çukolata kahveyi denemen en mantıklısı...

ÇİKOLATA KAHVE İSTİYORDUM ben zaten arkadaşlar ama loreal casting çikolata karameli araştırdım biraz çok hoşuma gitti olumlu yorumlar filan var bu olmaz mı sizce :(

Bencede istediğin renkler çok güzel, şuan saçın kusura bakma ama gerçekten kötü, Değiştirmende yarar var ;)

Back