• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarıma kıydım :(

keşke keserken modelli kesseymişsiniz, bir taraf uzun diğer taraf kısa.bu arada bu nasıl bir bunalım nasıl bir cesaret süper değişimler.en çok bakır tonlarını yakıştırdım ben size.madem uzatacaksınız bırakın sağlıklı uzasınlar,yine boya düşünürseniz yıpratmamak için amonyaksız ya da köpük boyaları tercih edin.bende bir ara saçımın tonuna takmıştım, çok sık boyardım.baktım saçım saç olmaktan çıkıyor, ara verdim.çok boyamaktan bir kaç beyaz saç hiç olmayan yerlerde çıktığını gördüm.kesim konusunda düşünüyorum dediğim gibi, çok yıpranık oldukları için bir taraf uzun diğer taraf kısa modeli düşünüyorum victoria beckham tarzında birşeyler. sizde önlerden uzatıkça dediğim modele çevirip mutlu olabilirsiniz bence.

kısa saç şeklini çok beğendim.ben kesmeyi kıymak olarak görmüyorum ama bu kadar boya işlemini işte onu tam bir saçlara kıymak olarak gördüm.denediğiniz renklerin hepside sarı hariç size yakışmış.:)) bence saçınızı doğala bırakın daha çok kıymayın saçlarınıza.beyazlarınız artınca boyayın.

Son düzenleme:
iyi cesaret o kadar uzun saçlardan kısaltmak, ben kuaföre kestirirken bile içim gidiyor siz nasıl kıydınız =) son boyadığınız renk çok çok güzel, hatta içlerinde en çok yakışan renk diyebilirim. sağlıkla uzasın saçlarınız =)

evet saçına kıymış olabilrsin ama şuan kesilmiş halde ve sağlıklı öyle değil mi? kökü sende istediğin gibi uzatabilirsin ve son resimdeki renk muhteşem, sakın moralini bozma canım renge bayıldım:)

keske ucları balyajlı halıyle kalsaydı cok guzel olmus oyle .

am uzulme koku sen de yıne uzatır yıne kesersın:1:

küçükken saçlarım çok cansızdı, ergenliğe girince kıssack kestirdim 2 sene öyle kullandım şimdi maşşalaaa var =) senin de öyle olur inş :nazar:

kısa saç yakışmış bence ben severim kısa saç =) güle güle kullan =)

üzülme hiç saçlarını kestirdin diye, benim de upuzun çok güzel saçlarım vardı, ama boyadan mahvolunca ben de kestiridm gidip hem de hayatım boyunca hiç düşünmemiştim kestirmeyi. ve şimdi iyi ki kestirmişim diyorum. alışınca eskisinden daha çok yakıştığını farkettim, herkes de aynı şeyi söylüyo etrafımdaki. bence saçların çok güzel olmuş. cesaret edebilsem o kadar kısaltırım belki ben de :)

Bence çok güzel olmuş pixie modeli deniyor bu saça biraz önlerini uzatıp Michelle williams modeli yapabilirsin harika olur :) Ben böyle yapsaydım saçımı bir de tam turuncu renge ya da maviye falan boyardım sanırım.

Back