• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarıma kıydım :(

sbel1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
8
0
36
İstanbul
bir buçuk yıllık maceramın bileşkesi....önce söyleydi,doğal saç rengi

$111.jpg

sonra kurtlandım ve açma işleminden sonra alix 7.44 e boyandı.

$24082010651.jpg

buda 2 hafta sonraki akmış hali:

$15122010732.jpg

sonra sıkıldım ve kahveye boyadım..bayağı bir siyah gibi oldu önceleri ama yıkadıkça açıldı ve ana tonuma geri döndüm..tabi uçlar daha açık oldu önceki açma işleminden dolayı...

sonra yine rahat durmadım..bu kezde uçlarına balyaj yaptım evde,biraz komik bir görüntüydü ama değdi..önce krepe yapıp boyayacağım yerleri açıkta bıraktım

$10082011938.jpg

sonra da koleston röfle seti ile boyadım uçlarını,uçlarına daha yoğun yukarıya çıktıkça daha az sürdüm boyayı..neredeyse süpürür gibi yani,sonra folyo ile sardım ve yaklaşık 15 dk bekledim:

$10082011939.jpg

buda sonucu:

$10082011940.jpg

aradan bir kaç ay geçti ben yine bakırı özledim..bu kez akıtma şeklinde açıldı saçlarım ve alix7.43 le boyadım.aslında burada göründüğünden daha bakır..gün ışığında bir harika...

$040120121106.jpg

veeeeeeee acı son....

depresyonda olduğum bu günlerde gecenin 12 sinde aldım elime makası ve şöle kestim:

$130420121157.jpg

bir kaç gün böle geçti ve dün yine açtım,palette in röfle seti ile:

$150420121167.jpg

sonra palette 9.0 a boyadım

$160420121179.jpg

ve anladım ki ben sarısın olamam..kötü bir renk demiyorum,sadece bana yakışmadı diyorum...
şimdi palette 7.554 var elimde ama boyayıp boyamak ta kararsızım..bunun üstüne ne renk çıkar boyarsam,bilgisi olan varsa lütfen yazsın..yeterince moralim bozuk zaten..ben kahve,ilk resimdeki saçım gibi,belki biraz daha açığını gibi istiyorum...

Eki Görüntüle 391836

Eki Görüntüle 391838

Eki Görüntüle 391839

sonra sıkıldım ve kahveye boyadım..bayağı bir siyah gibi oldu önceleri ama yıkadıkça açıldı ve ana tonuma geri döndüm..tabi uçlar daha açık oldu önceki açma işleminden dolayı...

sonra yine rahat durmadım..bu kezde uçlarına balyaj yaptım evde,biraz komik bir görüntüydü ama değdi..önce krepe yapıp boyayacağım yerleri açıkta bıraktım

Eki Görüntüle 391840

sonra da koleston röfle seti ile boyadım uçlarını,uçlarına daha yoğun yukarıya çıktıkça daha az sürdüm boyayı..neredeyse süpürür gibi yani,sonra folyo ile sardım ve yaklaşık 15 dk bekledim:

Eki Görüntüle 391841

buda sonucu:

Eki Görüntüle 391842

aradan bir kaç ay geçti ben yine bakırı özledim..bu kez akıtma şeklinde açıldı saçlarım ve alix7.43 le boyadım.aslında burada göründüğünden daha bakır..gün ışığında bir harika...

Eki Görüntüle 391844

veeeeeeee acı son....

depresyonda olduğum bu günlerde gecenin 12 sinde aldım elime makası ve şöle kestim:

Eki Görüntüle 391845

Eki Görüntüle 391847

Eki Görüntüle 391848

ve anladım ki ben sarısın olamam..kötü bir renk demiyorum,sadece bana yakışmadı diyorum...
şimdi palette 7.554 var elimde ama boyayıp boyamak ta kararsızım..bunun üstüne ne renk çıkar boyarsam,bilgisi olan varsa lütfen yazsın..yeterince moralim bozuk zaten..ben kahve,ilk resimdeki saçım gibi,belki biraz daha açığını gibi istiyorum...

hep guzel renkler denemıssın keşke kesmeden oncekı bakır halıyle bıraksaymışsın canım ama olsun kökü snde uzar bu doğru bi tabir bu renk sana çok soluk sanki. palette altın çok guzel bı renktır. Senın tonunun uzerıne olabıldığının en açığı olur ama kapatr rengını bence hoş olur

altın karamel canlı güzel bir renk. siz de beyaz tenlisiniz yakışır size. bu arada saçınızı çok güzel kesmişsiniz nasıl becerdiniz çok güzel olmuş:nazar: ve büyük cesaret cidden. bu arada ben o kara kedişi yerim. benim de kedim var :16:

ben kendime deli diyordum sen benden daha deli cikmissin be arkadasim. ne yaptin sen boyle. kizil hali cok guzel biraz kullanip sonra balyajli olanla devam edebilirmissin o da cok cok guzel e bakirda cok yakismis birer sene kullanabilirmissin en azindan ne diye kestin saclarini. ayrica o son sari tenine gidiyor ama seni sanirim daha yasli gosteriyor diye hissettim ben. cunku sari sac kisa sacla beraber olunca yasli gosterir insani :( neyse koku sende nasilsa uzulme sakin ama senin yerinde olsam suan bi iki hafta dinlendirir sonrada kendi rengime donerdim . ardindan istedigim birseyi kuofore giderek yaptirtirdim

uçları balyajlı halinize bayıldım bakır niye yaptınız ki üstüne:(( kesmeniz de kötü olmuş ya 2-3 seneniz kısa orta boylarla geçicek. ben olsam sarı kısaları uzatırdım uçlarda kalsın hiç kesmezdim kendi rengimle çok hızlı bi şekilde uzaması için yağlar kremler bakımlar yapardım uzatıp tekrar uçlar balyaj kendi doğal rengimle kalırdım

gammzeem biliyorum uzuycaklar ama zor bir süreç olacağı kesin..şimdi markete gidip geldim,palette 5.5 ini aldım..buna boyıyım ben de garanti olsun :)

ve micra evet herkes güzel kestiğimi söylüyo.bükme tekniği diye bir teknik var..kahküllerimi keserdim ben öle...büküpte kesince,tabi bir kaç püf noktası var ama böle anlatılmıyo,göstermek lazım..you tube dan link vermek yasak değilse orada olması lazım..linki veririm..

kara kuzum,tibet oğlumuzda geçen sene öldü maalesef..daha bir yaşını bile doldurmamıştı...bağırsak rahatsızlığından iki ameliyat geçirdi ama kurtaramadık..şimdi var bir tane...tibet hastalandığında dışarıdan kendi geldi,bizde sahiplendik..onu görsen bitersin:)

ben kendime deli diyordum sen benden daha deli cikmissin be arkadasim. ne yaptin sen boyle. kizil hali cok guzel biraz kullanip sonra balyajli olanla devam edebilirmissin o da cok cok guzel e bakirda cok yakismis birer sene kullanabilirmissin en azindan ne diye kestin saclarini. ayrica o son sari tenine gidiyor ama seni sanirim daha yasli gosteriyor diye hissettim ben. cunku sari sac kisa sacla beraber olunca yasli gosterir insani :( neyse koku sende nasilsa uzulme sakin ama senin yerinde olsam suan bi iki hafta dinlendirir sonrada kendi rengime donerdim . ardindan istedigim birseyi kuofore giderek yaptirtirdim

evet canım aynen öle..zaten deli,çatlak bi sürü sey sölerler bana...yaptım işte..ve bi konuda daha haklısın kesinlikle daha yaşlı dıudum böle..bir iki hafta dayanamam ben birazdan boyuycam...olmazsa yine keserim:)

evet canım aynen öle..zaten deli,çatlak bi sürü sey sölerler bana...yaptım işte..ve bi konuda daha haklısın kesinlikle daha yaşlı dıudum böle..bir iki hafta dayanamam ben birazdan boyuycam...olmazsa yine keserim:)

keşke direk doğal rengnde kalsaymışsınız...

anam bu neee :52: :1: allah iyiliğinizi versin :) ama ikinci resimdeki renge bittimm süper...

ay nasıl güldüm anlatamam..son günlerde o kadar az gülüyorum ki..Allah senden razı olsun..sabah sabah kahkaha attırdın bana tepkinle..ikinci resimdeki renk güzel ama akan bi renk..şimdiki aklım olsa alix 743 ile 7.44 ü karıştırırdım..ama 2 sene sonra inşallah:1:

buda son hali ..artık daha boyamam herhalde...gerçi garip kurumuş kusura bakmayın..banyodan sonra.jölesiz mölesiz

$170420121213.jpg

Son düzenleme:

Eki Görüntüle 391836

Eki Görüntüle 391838

Eki Görüntüle 391839

Eki Görüntüle 391840

Eki Görüntüle 391841

buda sonucu:

Eki Görüntüle 391842

Eki Görüntüle 391844

veeeeeeee acı son....

Eki Görüntüle 391845

Eki Görüntüle 391847

Eki Görüntüle 391848

İkinci resmindeki rengin kısa saçına çok yakışır, bence onu denemelisin ;)

yaptıgınız gerçekten delilik ama artık yapcak birşey yok... kahverengi güzel olmus sizde...

Back