Saç Kesim Şekilleri Saçlarıma kıycam galiba

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
gypsy saçların doğal kıvırcık mı?
saç rengini değiştirmelisin bence.
2. resim yine neyse de ilk resimde çok kötü çıkmış yaa.

doğal kıvırcık canım. rengi böyle değildi zaten açtırdığım için akınca böyle iğrenç bişey oldu malesef

cnm neye karar verdin,bilmiyorum ama ben seni çok kararsız gördüm.sen ne yaptırmak istediğini söyle bizlerde ona göre fikir verelim ne dersin

ah bi bilsem napmak istediğimi ben sadece kısa saç sevmiyorum ama kendimi kestirmeye mecbur gibi hissediyorum böyle kestirmeden düzelcek falan diyince birileri de hemen umutlanıveriyorum işte

bi de düz saç istemiyomki keratinden sonra düz fön çekince düz mü kalır ki ?
keartın brezılya fonunun ana maddesı.duzlestırıcıyle ınce ınce presleyerek duzlestırılıyor ama preslemeden sadece fonleyınce duzlesmez.sulfatsız sampuanıda watson gratıs gıbı magazalardan lıve clean,nude veya doa kozmetıkten alarak kullanabılırsın.keartını netten sıparıs edebılırsın style ve fıx nano forumda kullanılan ve begenılen keratınler.yanık yıpranıkları gıderıyor canım.genede bı arastır kafana yatarsa yaparsın

saçlarını kestir ve acilen bakım yap barcelona yağı yılan yağı çok iyi geliyor daha sonrada koyu bir renge boya açıçıya uzun süre elveda de tavsiyelerim bunlar inş eski sağlığına geri döner saçların

canım uclarından bence kırıklarını aldır sonra hergun sac kremıyle yıka sacını ınan duzelırrrrr

canım uclarından bence kırıklarını aldır sonra hergun sac kremıyle yıka sacını ınan duzelırrrrr

yooo bence saçların aslında çok tatlı sadece bakımsız kalmışlar bide rengini değiştirmelisin bence tatlım

uçlardan bi 5-6 cm aldır bide boya bakım yap bak nasıl kendine gelip güzelleşcek zamanla

asla çok kestirme pişman olma

..

çünkü aslında yapısı güzel saçının

ama bakımsız kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…