Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence kısa saçın daha iddaalı olması için kızıl, bakır kızılı, yada tam sarı olması lazım.model olarak şuan aklıma gelen mesela bade işçilin saç modeli var.çokta güzel duruyo.victorya beckham modelinin biraz daha uzun hali diyebilirim.bu model kıvırcık saçtada iyi duruyo
Eki Görüntüle 492138 bu model ve renk gider mi ki bana sizce ?? bu boy hoşuma gitti
bence bu boy için kestirmeye deymez.kestiriyosan omuzlarının üstünde kestir.
Eki Görüntüle 492142 bir örnek daha :)
Eki Görüntüle 492142 bir örnek daha :)
ben de çok beğendim bunu. ama kestirip bi de maşa düzleştirici kullancaksan hiç bi anlamı kalmaz eski haline döner kestirdiğinle kalırsın. mecbur kalmadıkça başvurma bence
Eki Görüntüle 492139 örnek resim :)) saçlarında açık renk.hatta biraz daha açabilirsin.güzel olur bence
bence keratin al ve sulfatsız bı sampuanla yıkadıgın sacını kremlemeden yıka kurut.ardından sacını ıyıce yedırerek keratını sur ve 40 dk beklet.sonrada fon makınesıyle guzelce fon cek kupkuru dumduz olana kadar.kesınlıkle toparlayacak ve yıpranmıs saca en kesın cozumdur.dha sonra ayda bır cm keserek yavas yavas kurtulursun yıpranmıs yerlerden.aklına yatarsa daha detaylı bılgı verırırm.ama kıvırcık sacın cozumu kesınlıkle kısacık kestrmek degıl bence