Saç Kesim Şekilleri Saçlarıma kıycam galiba

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

örnek resim :)) saçlarında açık renk.hatta biraz daha açabilirsin.güzel olur bence

Eki Görüntüle 492139 örnek resim :)) saçlarında açık renk.hatta biraz daha açabilirsin.güzel olur bence

1gypsy saçlarının kendi rengi daha bakımlı duruyor bence canım. Sarı hali de kötü değil ama yıprandığı çok belli oluyor. Koyu renkte o kadar belli olmaz diye düşünüyorum.
Bu resimdeki modeli de beğendim ben. Ama sarıdan koyu renge dönerken yine boyanacak yine yıpranacak, ben de bilemedim şimdi Ama görünüş olarak koyu rengi beğendim

Kızlar evet saç bakımsız ama anlamadığım bakımsız saçı kısacık kestirmeye gerek yok ki bakımlı hale gelmesi için! Saç kolay uzamıyor siz düz saç gibi düşünüyorsunuz ama kıvırcık saç çok zor uzuyor neden kıysın saçlarına. Cnm benim tavsiyem Öyle kısacık kesitrmene gerek yok gidip kırıklarını alın demektense saçıma şekil verin boyuna dokunmadan diyebilirsin ozaman hem sen mutlu olursun hemde saçların Yernde olsam elidorun yeşil serisini kullanırım çok iyi geliyor saça çıkınca da aynı serinin 7/24 ün den çok az miktarda saçoına yedirip kendiliğinden kurumaısnı bekleyebilirsin. Saç rengine gelince o sana kalmış ama ben rengini beğendim:) Kahkülde önermem kıvırcık saça çok yapay duruyo

Kestirme diyenler olmuş ama ister şampuan olsun ister bakım kremi olsun ister ister maske olsun, bunların hiçbiri doğal değil ki. Tamam hepimiz mecbur kullanıyoruz en azından şampuan, ama zaten yıpranmış saçı (örneğin) krem 7/24 ile canlı hale getirmeye çalışmak saçma geliyor bana. Bunların hepsi zaten en baştan zararlı. Rengi kötü de olsa, iyi de olsa sakın boyama! Kuaförde boyatsan da, kendin boyasan da, en kaliteli boya kullansan da saçına ekstra kimyasal uygulamış olacaksın. Badem yağı hindistan cevizi yağı saça iyi gelen şeyler, bunun dışında benim bilmediğim bir çok doğam bakımlar var. Onları uygula saçını kestir, saçın bakımlı hale geldikten sonra istediğin renge boyar istediğin şekli verirsin. Uzamıyor evet benim de uzamıyordu ama doğal yöntemlerle bahsedilen bakımları uygulayınca haftada 1 cm uzuyor. Bunu uygulayanların %90ı söylüyor. Zaten kötü durumda saçın, daha fazla krem vs uygulama. Tabi bunlar benim düşüncelerim, umarım istediğin saçlara kavuşursun.

Son düzenleme:
bence keratin al ve sulfatsız bı sampuanla yıkadıgın sacını kremlemeden yıka kurut.ardından sacını ıyıce yedırerek keratını sur ve 40 dk beklet.sonrada fon makınesıyle guzelce fon cek kupkuru dumduz olana kadar.kesınlıkle toparlayacak ve yıpranmıs saca en kesın cozumdur.dha sonra ayda bır cm keserek yavas yavas kurtulursun yıpranmıs yerlerden.aklına yatarsa daha detaylı bılgı verırırm.ama kıvırcık sacın cozumu kesınlıkle kısacık kestrmek degıl bence

ayrıntılı olarak anlatın bana bunu lütfen. keratin ne nerden alcam falan hiç bilmiyorumkii siz böyle anlatınca heycanlandım şimdi kırıklar tamamen toparlanır mı yani bi de o şampuanı nerden bulcam

Son düzenleme:
bi de düz saç istemiyomki keratinden sonra düz fön çekince düz mü kalır ki ?

cnm neye karar verdin,bilmiyorum ama ben seni çok kararsız gördüm.sen ne yaptırmak istediğini söyle bizlerde ona göre fikir verelim ne dersin

saçlarının bu hali kötü ama modern bi kesimle güzel bi boyayla çok havalı olursun

gypsy saçların doğal kıvırcık mı?
saç rengini değiştirmelisin bence.
2. resim yine neyse de ilk resimde çok kötü çıkmış yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…