Saç Kesim Şekilleri Saçlarıma kıycam galiba

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
canım yanlış anlama ama o saçı kullansan ne kullanmasan..ayrıca bu şeklide sağlıklı uzamaz..sen kestir bi, şekle sok bak görürsün eskisinden daha çabuk uzar..böyle gerçekten çok kötü ya

burdaki arkadaşlar kötü olduğunu söyledikçe daha çok hevesleniyorum kestirmeye sağolun kızlar ya

omuz hizasında kestir bence, rengini de kahve - çikolata tonlarından birine değiştir

burdaki arkadaşlar kötü olduğunu söyledikçe daha çok hevesleniyorum kestirmeye sağolun kızlar ya

arkadan gerçekten çok kötü olmuş.. benimkilerde öyleydi sonra kestirdim ne dolanıyorlar ne de bakşa bir şey..kesitr valla bak rahatlar saçların..

saçlarımın hem önden hem arkadan görünümünü koydum bolca model ve renk önerin bana olur mu :18:

bunu da değerlendircem teşekkür ederim

açık renk saç çoook çabuk yıpranıyor ve bakımı çok daha zor kendimden biliyorum.. senin saçların zaten yıpranmış gibi duruyor baya bi... o yüzden koyu renkle daha çabuk toparlarsın. bi de şahsi fikrimi belirteyim bence kahkül kullanma, önlerini de uzatmaya çalış bu arada. seneye yaza kadar toparlarsın. uzadıkça uçlardan aldırırsın birer santim üstlerdeki yıpranıklık da gider.

Canım öncelikle saçlarını kıvırcık saçlara özel bir şampuanla yıkamalısın. Mesela kardeşim
Elidor kullanıyor oldukça memnun. Kıvırcık saçlar genelde kuru olduğu için bu tür şampuanlar
saçı besleyip yumuşatıyor. Her yıkamada azar azar saç kremi kullan ve kesinlikle saçlarını
tarama. Ne duşta ne de çıkınca!.. Saçlarını parmaklarınla açıp şekil ver, kendi halinde kurumaya
bırak. Bunları yapar ve haftada bir maske uygularsan hemen değişiklikleri fark edersin
Gliss maskeleri öneririm bu arada ya da argan yağlı maskeler de olabilir.

Bunun dışında saçlarını çok kısa kesme derim, çok uğraşmak gerekiyor şekil vermek için vs.
Şu boy yeterli gibi.
Eki Görüntüle 492130

aa ben de kahkül kestirsem yeniden diye düşünüyodum valla

bu renk de güzelmiş canım. teşekkürler önerilerin için

bende yorum yapamadan gecemeyecegim evet alinma ama o saclari kestirsen iyi olacak..sana kutte yakisacagini dusunuyorum rengini degistir kullan..bende radikal bir kararla cok kisa kestirip sariya boyayasim var cok dokuluyor dogumdan sonra henuz cesaret edemedim.

bence saçını koyu renk yapma. kıvırcık koyu renkte gösterişini yitiriyor. bu renk güzel. sarı akan bir renk değildir. sadece dip boyasan yeterli. kendimin de öyle oradan biliyorum. ve kahkul kullanma hele ki düzleştirme derim.. doğal ve alımlı durmuyor.

cnm aynı şeyleri bende yaşadım.öncelikle sana şunu söyliycem kesinlikle saçlarından vazgeçme.sakın kestirme.çünkü saç uzatmak gerçekten kolay değil.sana bikaç tavsiyede bulunayım.öncelikle saçını koyu bi renge boyat.bidaha dip boyası sorunun filan olmasın en azından saçların kendine gelene kadar.daha sonra badem yağı kayısı yağı gül yağı aklına gelebilecek bu tür yağları karıştır ve sürekli saçına uygula.fön maşa gibi şeylerden uzak dur.ve elde edebildiğin bütün saç ürünlerini kullan.özellikle saç uçları için serumlar oluyo onları kullan.bende aynı senin durumundaydım ve şuan hem sağlıklı hemde upuzun saçlarım var.dediklerimi yaparsan ve saçların düzelirse bidahada saçını açık renk yapma.bende biara açık renge takmıştım şuan simsiyah saçlarım var ve çok mutluyum :)

aaptın kızzzzzz daha yeni yeni cesaretlenmeye başlamıştımmm :18:

aaptın kızzzzzz daha yeni yeni cesaretlenmeye başlamıştımmm :18:
valla bu işin cesaretle ilgisi yok. şimdi cesaretlenip kestirsen ertesi gün pişman olcaksın :) kısa saçlardada güzel modeller var ama uzun saçın yerini tutamaz ve ayrıca kısa saçlar genellikle düz kullanınca güzel duruyo.senin saçların kıvırcık ve sürekli düzleştirmek zorunda kalıcaksın sonrada saçların yine şimdiki haline dönücek.ben senin iyiliğini için konuşuyorum bence hemen pes etme :)

şimdi iyice ikileme düştüm haa

sen model ve renk söyle bana canım. bakıyorum da gerçekten çok kötü durumda saçım

bence kısa saçın daha iddaalı olması için kızıl, bakır kızılı, yada tam sarı olması lazım.model olarak şuan aklıma gelen mesela bade işçilin saç modeli var.çokta güzel duruyo.victorya beckham modelinin biraz daha uzun hali diyebilirim.bu model kıvırcık saçtada iyi duruyo

gerçekten saçların çok kötü görünüyor,diğer arkadaşlara katılıyorum kestirebildiğin kadar kestir bence.ama kesinlikle omuzlarının üstünde olsun.saç rengin güzel sana yakışmış.ama kesinlikle kestirmen gerek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…