canım ben kına taşı ve kına ile geçici dövme yapmıştım koluma..
kolum sonra kıpkırmızı oldu yanık gibi su topladı(
Alerji oranı yüksek bi maddeymiş(
dikkat et derim ben:))
renk çok güzel olmuş ve teninize yakışmış. insanlar boyayla bu rengi tutturamıyor yani, ama kınayla çok güzel tutmuş. ama bir şey söylemek istiyorum, kaşlarınızın rengini açmanız lazım bence...
kızlar bir kez daha yaktım kına.. bu kez adaçayı ve normal çay demiyle kardım.. bir de ceviz yaprağı =) birazdan fotoları da eklicem, biraz daha koyu bi renk oldu, bakıra yaklaştı en azından =))
bu sefer daha ii olmuş canım güle güle kullan. Kınayı saçında kaç saat beklettin? bende sabahtan sürdüm kınamı yarın yıkıcam
canım ben çok sabırsız bir insan olduğum için öyle 7-8 saat bekletemedm =) ilk yaktığımda yaklaşık 4 saat, ikincisinde de 3,5 saat beklettim =) bugün hangi boyaylşa boyadın çok güzel olmuş diyenler oldu mutlu oldum fiyaskoyla sonçlanmasından korkuyordum çünkü =)
sen de saçlarının resmini pasylaşırsın umarım =)
yarın akşam üstü çekip koyarım buraya canım fotoları bende :)) benimki ama seninki gibi bariz bi belli renk olmuyor malum siyah saçın üstüne yapıorm ben:26: off yarına kadar sabretmek valla çok zor oluor ya
benim de saçlarımın kendi rengi olan dip kısımlar da oldukça koyu renk fotolarda tam çıkmıyor ama aslında herkes o rengi daha çoks evdi kahve ama bakır yansımalar var =) yalnız bnm saçım zaten sertti, kına da pek yumuşatmadı malesef.. yani ipek gibi olmasını umuyordum okuduklarımdan sonra=) ama yanmış saça anca bu kadar sanrm =)
benimde saçlarım yanmıştı baya yumuşattı kına. tabi sinameki bakımı yağ bakımlarıyla da destekledim ben şuan ipek gibi. kestiriyorumda sürekli.öğlene yıkıcak annem saçımı eklerim hemen fotoları. çok merak ediyorum nasıl oldu diye her yapışımda renk dahada öyle belirginleşiyor çünkü. annemi ikna edemedim daha saçımı yıkamaya güneşte otr kınan kurusun sonra yıkıcam diye tutturdu3-4 gibi foto eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?