Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarıma kına yakmayı düşünüyorum ama kına taşını ne kadar katmalıyım ?(Resimli)

BBD

91-----> 77,3
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2008
3.677
6.591
398
Kızlar kına konusu epeeeeeeeeeey araştırdım, yabancı kaynaklı sitelerde kınayla kahveye yakın bi ton yakalamak için türkçeye çivit olarak çevrilen 'indigo'yu kullandıklarını soylüyorlar ama malum bizde çivit deyince aklma saks mavisi bi toz geliyor, o sitelerde yayınlanan resimlerde ise aynı kına gibi yeşil bi madde.. dolayısıyla bizdeki çiviti alkıp kullanmak mantıklı gelmedi. sağlık bu neticede=)

anlaşılacağı üzere kahve ağırlıklı bir bakır tonu istiyorum kınayla, şu an saçlarım röfleli olduğu için epey dikkat ekici bir bakır tutacaktır muhtemelen. hazırladığım karışımın içine biraz kına taşı koymayı düşünüyorum ama hiç denemediğim için tereddütteyim. Hazırladığım kına karışımına ne kadar koymalıyım kına taşından, ve ne zman ? çünkü karışımı hazırladım, iyi tutması için yarın akşama kullanacağım..

şu anki rengim resimdeki gibi..( saçlarım epey dağınık uyuyakalmışm da=))
Eki Görüntüle 432618 Eki Görüntüle 432617 Eki Görüntüle 432619

bu da evvelden bi tutamda denediğim kına.. içinde kına taşı falan yok...
Eki Görüntüle 432620 Eki Görüntüle 432621

kızlar yarına kınam hazır olacak o yüzden tecrübeli arkadaşlar acil yardımmm gerek bana=)
çok sağolun şimdiden

Son düzenleme:
canım ben kına taşı ve kına ile geçici dövme yapmıştım koluma..
kolum sonra kıpkırmızı oldu yanık gibi su topladı(
Alerji oranı yüksek bi maddeymiş(
dikkat et derim ben:))

canım ben kına taşı ve kına ile geçici dövme yapmıştım koluma..
kolum sonra kıpkırmızı oldu yanık gibi su topladı(
Alerji oranı yüksek bi maddeymiş(
dikkat et derim ben:))

sağol canım uyardığın için.. kına taşını kullanmadım ben..=)

kınayı yaktım!
bunun için yeni konu açmak istemedim.. hazır eski resimler var... pek içime sinmeyen.. sabah komik durmasından korktuğum saçlarımın resmini ekliyorum hemen... buyrun..

bu arada odaya bakmasanız pek iyi olacak =))

renk çok güzel olmuş ve teninize yakışmış. insanlar boyayla bu rengi tutturamıyor yani, ama kınayla çok güzel tutmuş. ama bir şey söylemek istiyorum, kaşlarınızın rengini açmanız lazım bence...

çok sağol canım yorumun için.. dün bu fotoğraflardan sonra açtım kaşlarımın rengini zaten ama hiç içie sinmedi bu renk malesef

Canım kınanın içine çay demi soğan kabuğu suyu cevizin yeşil kısmını ezip koy canım koyu oluyor istersen bikaç gün sonra dene tekrar:)9

Bencede. kınayı 1 hafta sonra tekrarla.
Arkadaşın dediği gibi.. İçine çay demi falan kat
Hatta kınayı sadece zeytinyağı ve çay demiyle yoğurr.
Hem bakım, hemde hoş bir renk elde edersin..

Bende yarın yeniden kınamı yakıcam. ben zeytinyağı çay demi zencefil kırmızı toz biber lavanta,papatya ve ahududu çayıyla karıyorum kınamı sürekli. Çok güzel bakım yapıyor saça

kızlar bir kez daha yaktım kına.. bu kez adaçayı ve normal çay demiyle kardım.. bir de ceviz yaprağı =) birazdan fotoları da eklicem, biraz daha koyu bi renk oldu, bakıra yaklaştı en azından =))

kızlar bir kez daha yaktım kına.. bu kez adaçayı ve normal çay demiyle kardım.. bir de ceviz yaprağı =) birazdan fotoları da eklicem, biraz daha koyu bi renk oldu, bakıra yaklaştı en azından =))

beklioyorum fotolarını merak ettim valla

bunlar kına yakıp saçımı yıkadıktan hemen sonraki resimler..hepsi flashla...bir de dışarda gün ışığında çekilmiş bir foto eklicektim ama boyutundan dolayı kabul etmedi kk=)

Son düzenleme:
bu sefer daha ii olmuş canım güle güle kullan. Kınayı saçında kaç saat beklettin? bende sabahtan sürdüm kınamı yarın yıkıcam

bu sefer daha ii olmuş canım güle güle kullan. Kınayı saçında kaç saat beklettin? bende sabahtan sürdüm kınamı yarın yıkıcam

canım ben çok sabırsız bir insan olduğum için öyle 7-8 saat bekletemedm =) ilk yaktığımda yaklaşık 4 saat, ikincisinde de 3,5 saat beklettim =) bugün hangi boyaylşa boyadın çok güzel olmuş diyenler oldu mutlu oldum fiyaskoyla sonçlanmasından korkuyordum çünkü =)

sen de saçlarının resmini pasylaşırsın umarım =)

yarın akşam üstü çekip koyarım buraya canım fotoları bende :)) benimki ama seninki gibi bariz bi belli renk olmuyor malum siyah saçın üstüne yapıorm ben:26: off yarına kadar sabretmek valla çok zor oluor ya

benim de saçlarımın kendi rengi olan dip kısımlar da oldukça koyu renk fotolarda tam çıkmıyor ama aslında herkes o rengi daha çoks evdi kahve ama bakır yansımalar var =) yalnız bnm saçım zaten sertti, kına da pek yumuşatmadı malesef.. yani ipek gibi olmasını umuyordum okuduklarımdan sonra=) ama yanmış saça anca bu kadar sanrm =)

benimde saçlarım yanmıştı baya yumuşattı kına. tabi sinameki bakımı yağ bakımlarıyla da destekledim ben şuan ipek gibi. kestiriyorumda sürekli.öğlene yıkıcak annem saçımı eklerim hemen fotoları. çok merak ediyorum nasıl oldu diye her yapışımda renk dahada öyle belirginleşiyor çünkü. annemi ikna edemedim daha saçımı yıkamaya güneşte otr kınan kurusun sonra yıkıcam diye tutturdu 3-4 gibi foto eklerim

Gittike kızıllaşıyor mu acaba ? Ben de uzadıkça diplerine kına yapmak istiyorum ama kızıldansa bakır yansımalar daha çok hoşuma gidiyor.. hani çikolata kahve gibi =) o zaman kendi saçımn üzerine üst üste kına yapmamam gerekblr snrm... resimlerini bekliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…