Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarıma kına yakmak istiyorum

bintulineb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
528
49
118
dört ay önce saçımı boyamıştım, ondan beri hiçbir işlem uygulamadım. kına yakmak istiyorum saçlarıma, fakat "boya üstüne kına olmaz" diye birşey duydum, sizce ne yapmalıyım?

kınayı saçlarıma uygulasam bir zararı olur mu acaba?

yo cnm ben yaktım
ama kına yaktıktan enaz 6ay içinde
boya yapamaz degiştiremezsin
reng,ini
yoksa
derinde beyaz kabuklar olur bende olmuştu kınayı buarada arındırmakta zor kıs hint kınası değilse eger kokucak kafan mis gibi kına hep

kokusu ya da arındırması sorun değil, ben sürekli kına yakıyordum sasçlarıma, fakat 4 ay önce 3 kez boyadım saçlarımı, şimdi de boyanın üstüne olunca zarar verir mi diye endişe ettim.

uçları oryalle açılmıştı, kına iki renk birden verecek saçıma.

neyse ben gidip kınayı hazırlayayım...
teşekkürler musyas. a.s.

bişi olmaz bitanem yak ben bile düşünüyom hazır kzıl rengiyken saçım kına saçı besliyo çok güsel çünkü güle güle kullan şimdiden cnmopuyorumnanaktan

canım ben kınayı tavsiye etmem. saçı kurutuyr. ayrıca eğer kına yakacaksan o saçı en az 2, 3 yıl kullanmayı göze almışsın demektir. çünkü kınanın üstüne boya tutmuyoo. saçı açıyorlar oda saçı mahvediyor

bence saçları kurutmaz benım ailemde kulananlar var . . bnde yapmayı dusunuorm,saçlarm uzayınca kestiricem doğal rengim olduğu zamnda boya kullanıcam saçlarımı sarı istiorm annem daha erken olduğunu söylüyor bn 16 yasındayım lise bitince boyamama izin var lmaz: ..o yuzden hem sacı beslediği için hemde saçıma renk gelmesi için denicem ..Annem cevz yaprağı yumurta beyazı ve demlenmıs cayla yapalım diyor ama ben rastıkla deneyeceğim. cunku rengini koyultuyor her ıkısıde yerimseniben :)

ben yıllarca önce düşmüştüm bu hataya.üzerine boya tutmaması ayrı dert,sacı kurutması ayrı dert.bi de sürekli renk değişiyor.

kızlar bende endişeliyim yahu boyanın zararlarını bilyorum ben şimdiye kadar saçlarımı hiç boyatmadım işin açığı boyayı da sevmiyorum ama saçlarım beyazladı ya bu yaşta kına yapalım diyo annem ama kokusu bi dert yapması dert beyazlar nasıl olur ki acep ? buarda kına saçı besliyo mu bilmem ama annemin saçları benden çok dökülüyo ama benden çabuk uzuyo ya :bbo:

sacını hiç boyamadıysan bundan sonra da boyamamanı tavsiye ederim.benimde beyazlarım cıktı ama boya yüzünden.keşke kendi sacıma dönebilsem çok pişmanım inan.kına hakkında bişey diyemiyorum ama kokusu gidio yani sürekli öyle kokmuyor.

saol cnm tavsiyen için benimkiler ırsi bir de memhmet öz'ün programında boyanın ne kadar zararlı olduğunu gösterdiler saçları kötü yapıyormuş
kimisi de boya saçları beyazlatmaz diyolar ama hem byeazlatıyo hemde bu süreci hızlandırıyor sanırım..boyatmadım evet kınayı deneyen arkadaşlardan tavsiye istiyorum napsam bu saça yaaa beyazlardan bıktım :çok üzgünüm:

kardeşim güzelim saçlarına hint kınası yaptı, mahfoldu saçları, hem döküldü, hem de zayıfladı saçlar, sakın kullanmayın. normal kınayı da ben boyalı saçlarıma yapmıştım, bir zararı olmadı, hoş bir parıltı verdi, fakat çabuk aktı. ayrıca, bilinenin aksine, kınanın saçı beslemedeğini duymuştum... bir de çok sık karar değiştiriyorsanız saçınızla ilgili (benim gibi:)) kına yapmayın derim, sonra da kınayı nasıl akıtırım diye düşünüyor insan :)

vallahi hint kınası değil ama normal kınanın içine annem zeytinyapı falan filan bişler daha koyuyo saçları gayet iyi ama ben endişeliyim

ben 1.5 yıl önce saçıma normal kına yakmıştım. ama diplerine sürmemiştim. boy ve uçarına sürdüm yani. kınanın içine biraz çay karıştırmıştım. yani çayın demliğindeki suyu.rengi çok hoş oldu. parlak gayet güzel oldu. ama yağlı saçlarım kurudu. uçları kırıldı. 1.5 yılda ancak aktı. zeytinyağ ve yumurta sarısı ile şu an saçlarım toparlandı kendine geldi. kına yakmadan önce bi düşünün derim. ve uçlarına deneyin isterseniz. begenmezseniz zaten kısa bi süre sonra keser kurtulursunuz uçlarını.

ben 2. kez kullandm hatta dün sürdüm saçıma saçımı kurutmuyor zaten hint kınası saçı kurutur normal kına değil..ben gayet memnunum saça bir parlaklık geliyor.. şu an tek sorunum kırıklarım var zaten saçlarım dökülüyordu bakımım var ondan mı bilmiyorum yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…