• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarıma dipleri hariç röfle yaptırdım..Sizce nasıl olmuş? (resimli)

udogann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2010
136
0
116
Erzincan
saclrma dun rofle yaptrdımmm sızce nasılll dıplerıne yapmadı kendı rengıydı uclarına attı ucları boyaydı cunku dıplerıne 2 3 ay snr dedı cunku kendı rengım oldgndan renk farkı cok olr dedı

Eklentiler

• $-Ulwishh--0070.jpg
    $-Ulwishh--0070.jpg
    47,2 KB · Görüntüleme: 220
Son düzenleme:
güle güle kullan tatlım.birkaç güne kadar bende yaptıracam ama tam olarak hangi ton attıracağıma karar veremedim:59:of kaç zamandır renk arıyorum hem iddialı ve göz doldursun istiyorum hemde çok yapay durmasın yüzümle bütünleşsin istiyorum:97:

saclrma dun rofle yaptrdımmm sızce nasılll dıplerıne yapmadı kendı rengıydı uclarına attı ucları boyaydı cunku dıplerıne 2 3 ay snr dedı cunku kendı rengım oldgndan renk farkı cok olr dedı :27:Eki Görüntüle 190829
mükemmel olmuş:46:gerçekten ustaymış kuaförrr :65:sizede çokkk yakışmışşş maşallahhh:nazar:ve çokk doğallll:16:güle güle kullanın :64::71:süperrrrrrrrrrrrr:54:

güle güle kullan tatlım.birkaç güne kadar bende yaptıracam ama tam olarak hangi ton attıracağıma karar veremedim:59:of kaç zamandır renk arıyorum hem iddialı ve göz doldursun istiyorum hemde çok yapay durmasın yüzümle bütünleşsin istiyorum:97:

bende daha once ıddalı ıstemıstım cooook sarı oldu kullanamadım gecen sene aralıkta ama sarıdan da vazgecemedım dun tekrar yaptrdım altında karamel vardı dıbı gelmıstı ıste 4 prmk kadar onları boyamadı 2 3 ay snr dedı renk farkın olr dedı 2volume luk acıcı kullandı bu renk oldu tekskr ederm bu aradaa

hepınızeee cok tesekkur ederımmmmm ıcımı rahatlattınız dıplerı kotumu dıyodum ama begenmıs cogunuzzz cokkkkk tesekkrlerr hepnızeeee:69::69::69::16:

çok doğal olmuş:65: rengi ten renginizle çok güzel uymuş. genelde kuaförler röfleyi platin sarı yapıyorlar ama platin sarı bembeyaz tenli olmayanlar haricinde çok yapay duran bir saç rengi...kuaförünüz gerçekten becerikliymiş :nazar:

tesekkurlerrr ben ozellıkle platınnn ıstemıyrm dedım :) kuafrde kuzenm:1::1: sanırım oyuzden tam ıstedgm gb cok yapay olmadı

hepınızeee cok tesekkur ederımmmmm ıcımı rahatlattınız dıplerı kotumu dıyodum ama begenmıs cogunuzzz cokkkkk tesekkrlerr hepnızeeee:69::69::69::16:
kesinlikle dipler tam olması gerektiği gibi çok profosyonel saçların ve kaşlarınla tam uyum sağlamış renkte yeride sıklığıda mükemmell kuzeninede tebrikler:65: en sevdiğim renkler sizede süperr yakışmışş:16: sakın değiştirmeyinn:50: jenefer lopezz saçları gibi olmuşş harikaaa :71:

çok beğendim ve çok yakışmış yüzüne gitmiş zaten çok dipten başlamaması iyi olmuş yaşına gider dipten olunca yaşını olgun gösterirdi çok yakışmış güle güle kullan :46:

Back