Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saclrma dun rofle yaptrdımmm sızce nasılll dıplerıne yapmadı kendı rengıydı uclarına attı ucları boyaydı cunku dıplerıne 2 3 ay snr dedı cunku kendı rengım oldgndan renk farkı cok olr dedı Eki Görüntüle 190829
mükemmel olmuşgerçekten ustaymış kuaförrr sizede çokkk yakışmışşş maşallahhhve çokk doğallllgüle güle kullanın süperrrrrrrrrrrrrsaclrma dun rofle yaptrdımmm sızce nasılll dıplerıne yapmadı kendı rengıydı uclarına attı ucları boyaydı cunku dıplerıne 2 3 ay snr dedı cunku kendı rengım oldgndan renk farkı cok olr dedı Eki Görüntüle 190829
güle güle kullan tatlım.birkaç güne kadar bende yaptıracam ama tam olarak hangi ton attıracağıma karar veremedimof kaç zamandır renk arıyorum hem iddialı ve göz doldursun istiyorum hemde çok yapay durmasın yüzümle bütünleşsin istiyorum:97:
kesinlikle dipler tam olması gerektiği gibi çok profosyonel saçların ve kaşlarınla tam uyum sağlamış renkte yeride sıklığıda mükemmell kuzeninede tebrikler en sevdiğim renkler sizede süperr yakışmışş sakın değiştirmeyinn jenefer lopezz saçları gibi olmuşş harikaaahepınızeee cok tesekkur ederımmmmm ıcımı rahatlattınız dıplerı kotumu dıyodum ama begenmıs cogunuzzz cokkkkk tesekkrlerr hepnızeeee