Saç Kesim Şekilleri Saclarima bi göz atin kizlar, perma yaptirayim mi?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Sensible

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3.832
111
118
Selam kizlar,

Uzun zamandir saclarima perma yaptirmayi düsünüyorum ama kararsizim.
Saclarim dalgali. Jöle veya köpükle dalgalar bazen kivircik oluyor, kendi haline biraktigimdada düzle dalgali arasi. Birde sacim uzadikca dalgalar aciliyor, üst tarafi biraz düz bir hal aliyor, altlar dalgali. Ben kivirciklar dipten baslasin istiyorum.

Bazilari sakin perma yaptirma, saci cok yipratiyor, senin saca ne gerek var diyorlar.
Ama sac tellerim cok kalin benim, perma yaptirsam yine yipranirmi?

Perma ile ilgili tecrübeleriniz neler paylasirsaniz sevinirim, birde sizce yaptirayim mi ne diyorsunuz?:)

3. resim nerdeyse dogal hali, cok az jöle var.

------------------------------------------------------------------------------------------

Tesekkür ederim kizlar, permadan vazgectim

Son düzenleme:
ben sacının dogal dalgasını cok sevdim
bence ypratıp mahvetme sacını
gecen gün birisi permadan saclarının mahvoldugunu yazmıştı bence saclarının kendi kıvırcıklıgı cok güzel

merhaba canim.bende perma magduruyum.4 defa perma yaptirdim her iki senede bir diyelim ama saclarim cok yiprandi uzun zamandan beride düz kullaniyorum.eltimde yillardan beri perma yaptiriyo öyle bir gür saclari vardiki inanirmisin simdi ip ince oldu.sana tavsiyem yaptirma cünkü saclarin cok güzel dalgalida hic gerek yok bence.yinede kendin bilirsin.

Permayı yıllar önce yaptırmış biri olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum saçlarım mahfoldu..Bir kere aşırı dökülmeye başladı ve saçımda şekil bozukluğu oluştu hani saçı ince,ince örersin ya tost gibi olur aynen öyle benim öyle diplerden dalgalarım yoktu mesela...

Sen kıvırcık saçı sevdiğinden kendi saçında dalgalı olduğundan belki bu sorun olmaz ama benim kuaförüm direkt perma varmıydı dedi aradan 6 sene geçti ama malesef bıraktığı izler geçmiyor eski saçlarımı özledim hem cılız hemde tuhaf oldular..senağlama

bende yeni yaptırdım ama benimki su dalgası.. senin 1. resmindeki saçlarından biraz daha kıvırcık oldu. benim saçlar yıpranmadı ya. organik ilaçla yaptılar sardılar yarım saat bekledi.tabi ben su dalgası istememiştim daha farklı bişey istemiştim ama bende çoğu kişi gibi kuaförün azizliğine uğradım. yalnız sararken saçıma sürdükleri organik ilaç mıdır nedir çok pis kokuyo. 2 hafta falan oldu yaptıralı saçlarımı ıslatınca yine öyle pis kokuyo herneyse sonuç olarak güzel oldu herkes beğendi kullanımı da rahat senin saçlarında çok güzel ama bence yaptırabilirsin değişiklik olsun diye ama yaptırırsan eğer yaza doğru yaptır o zaman daha kolay olur senin için yani saçının kurumasını beklemeden jöleni sürer çıkarsın dışarı

bencede perma yapma benim bi arkadaşım yapmıştı saçları yandı boyada vardı kendinden dalgalı daha hoş bende su dalgası istemiştim ama kuaförüm yapmadı dedim sen yapmazsan yapma başkası yapar dedim evet yapar aldığı paraya bakar dedi saçlarımda boya var heleki boyan varsa pema kesinlikle yapma bence zaten parayı düşünmeyen bi kuaförse yapmaz ama böyle çok güzeller bence..

bensiz_sewme bende istiyorum su dalgası ama yapmıyorlar boya var die seninkinde varmıydı yanmadımı yani benimkiler dümdüz ben biraz dalgalı olsun istiyorum..

saçların zaten dalgalı perma yerine, saç köpüğüyle daha düzgün dalgalar yapabilirsin bence, şu hali gayet güzel görünüyor canım

Hmmm kimse memnun degil permadan demek..
Bende su dalgasi istiyorum kizlar, yani cok kivir kivir degil. Benim ilk resimdeki sacimdan biraz daha belirgin dalgalar, ve dipten baslamali.
Ama yaptirmayacagim sanirim, memnun olanini görmedim.
Dün kuaförümle konustum, saclarini kisa kesersen dipten baslar dalgalar dedi. Sac uzadikca agirlastigi icin, yukari taraf düzlesir dedi.
Bakalim belki kesitiririm.

ne gerek varki kendi saçın çok güzel.....hem zevk tabi ama benim en kötü bulduğum saç şeklidir perma ...saçında boşuna yıpranıcak...sen bilirsin tabi ama kendi saçın süper ...

bensiz_sewme bende istiyorum su dalgası ama yapmıyorlar boya var die seninkinde varmıydı yanmadımı yani benimkiler dümdüz ben biraz dalgalı olsun istiyorum..

canım saçlarımda pek bi işlem yoktu yani 4 ay önce evde kestane şekeri rengine boyamıştım o da tutmadı zaten. kuaförler boyalı saçlara organik ilaçla perma yaptıklarını söylüyorlar ama bilmiyorum. permayı yaptırdığım yerde çalışan bi kız boyalı saçlarının üstüne su dalgası yapmış ustaları yapma yanar saçların falan demişler ama o yine de yaptırmış yanmadı ama baya bi yıprandı falan demişti.. saçların sağlıklı olsunda düz olsun canım boşver risk alma

maşayla bukleler yap canım hem permadan daha güzel duruyor yerimseniben

aynı bendeki durum benim saçlarım çok kıvırcıktı ama doğumdan sonra ne olduysa düzleşti aynı seninki gibi duruyor. ben de düşündüm perma yaptırmayı ama ablam yaptırmıştı, çok sağlıklı ve gür saçları vardı. üzerinden yıllar geçmesine rağmen şimdi önceki saçlarının neredeyse yarısı kadar saçı var çok pişman oldu. ben de bu yüzden cesaret edemiyorum ama tabi şimdiki ilaçlar belki daha iyidir. yine de bilemem....

valla bir kişi saçlarının yıpranmasını istiyorsa buyursun perma +röfle yaptırsın.
benim röfleden dilim yandı bir daha asla...

bende üniv. 1, sınıfta yaptırmıstım kadar pişman oldum ki hem cook yıprandı ,döküldü ve hassaslastı hem de taraması yıkaması cok zor oluyordu benim için bence yaptırma pişman olursun

bişey soracam çok kafama takıldı (resim eklemeyi bilmiyorum) lütfen google'dan bakın yardım edin bana,sizce Ece Temelkuran'ın saçı perma mı?

Permayi denemedim ama röfle tam bir düsman bundan eminim 6-7 yildir saclarim toparlanamadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…