• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Saçlarıma ''Bakım Kürü'' uyguluyorum..

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

bugünkü kürüm:nazar:

1 paket maya-az zeytinyağı-1 yemek kaşığı bal-2 bıldırcın yumurtası-kokusu içinde çilek yağı.

2 saat beklettim yıkadım.:nazar::21::21::21::21::21::21::21:

bugünkü kürüm
ada çayı-sinameki-bemiks-hint yağı-badem yağı-çam terebntin-susam yağı-biberiye yağı

zeytinyağını unuttum ne yazıkki.

bu arada bakımda 4 haftayı geride bıraktım saç telimi koparıp ölçtüm sonucu yazıyorum :1::1:

4 haftada 1.5 cm :32:maaşallah :32::nazar::nazar::nazar:

Biliyorum okuyan bir çok arkadaş 4 haftada çok değilki bu neden seviniyor diyecek fakat benim saçlarım gibi inatçı saçlar için oldukça iyi :24::nazar:Ama ben önümüzdeki ay çok daha iyi sonuç alacağımı düşünüyorum.

teşekkürler arkadaşlar:16:

Bugün yine bakım günümdü saçlarımda şu an fakat havaların ısınması ile zor olmaya başladı bakım sıkıntı veriyor yani.o yüzden haftada 1 güne düşüreceğim galiba.Zaten uzun süre yapacağım için en güzelide bu olur sanırım.

bugünkü bakımım.

maya-zeytinyağı-sarımsak-biberiye yağı-susam yağı-hint yağı-badem yağı-çam terebentin-2ad.bıldırcın yumurtası sarısı- malesef balı unuttum :( 2 saat kadar bekletip yıkayacağım.

Şmpuan saçımı dökmedi zaten her gün 20/30 ad dökülüyor ve dökülen saçlarda çok ince ve kötü dökülmesi daha hayırlı sanıyorum ki.

şimdilik benden bu kadar bundan böyle haftada 1 yapacağım.Her ay sonuda ölçüm inşallah ayda 2 cm gibi bir uzama ile devam ederim.Geçen ay 1.5 oldu ama onu saymayayım:))
:nazar::24::27::4::1:

bugün bakım günüm.

yarım paket maya-zeytinyağı-bal-1ad.bıldırcın yumurtası sarısı-sarımsak-badem yağı-susam yağı-çam terebentin-sinameki-bemiks-
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Back