Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğal Saç Bakım KürleriSaçlarıma ''Bakım Kürü'' uyguluyorum..
bugünkü kürüm ada çayı-sinameki-bemiks-hint yağı-badem yağı-çam terebntin-susam yağı-biberiye yağı
zeytinyağını unuttum ne yazıkki.
bu arada bakımda 4 haftayı geride bıraktım saç telimi koparıp ölçtüm sonucu yazıyorum
4 haftada 1.5 cm maaşallah
Biliyorum okuyan bir çok arkadaş 4 haftada çok değilki bu neden seviniyor diyecek fakat benim saçlarım gibi inatçı saçlar için oldukça iyi Ama ben önümüzdeki ay çok daha iyi sonuç alacağımı düşünüyorum.
Bugün yine bakım günümdü saçlarımda şu an fakat havaların ısınması ile zor olmaya başladı bakım sıkıntı veriyor yani.o yüzden haftada 1 güne düşüreceğim galiba.Zaten uzun süre yapacağım için en güzelide bu olur sanırım.
bugünkü bakımım.
maya-zeytinyağı-sarımsak-biberiye yağı-susam yağı-hint yağı-badem yağı-çam terebentin-2ad.bıldırcın yumurtası sarısı- malesef balı unuttum 2 saat kadar bekletip yıkayacağım.
Şmpuan saçımı dökmedi zaten her gün 20/30 ad dökülüyor ve dökülen saçlarda çok ince ve kötü dökülmesi daha hayırlı sanıyorum ki.
şimdilik benden bu kadar bundan böyle haftada 1 yapacağım.Her ay sonuda ölçüm inşallah ayda 2 cm gibi bir uzama ile devam ederim.Geçen ay 1.5 oldu ama onu saymayayım:))