saçlarımın kalınlaşmaması için ne yapayım ? bunu yazmayı unutmuşum kbderdiniz nedir tam olarak?
Millet kalınlaştırmaya çalışır siz inceltmeyesaçlarımın kalınlaşmaması için ne yapayım ? bunu yazmayı unutmuşum kb
ah o da doğru ama ne bil2yim herkesin saçı ince olunca yadırgadımMillet kalınlaştırmaya çalışır siz inceltmeyekıvırcık saç kalın olur zaten, özelliği o, değiştiremezsiniz.
Herkesin saçı ince değil yahu, her saç farklıdır. Benimki de telefon kablosu gibi. Kendinizi o kadar incelemeyin ve özelliklerinizi kabullenin. Başkalarında olan her şeye de özenmeyin.ah o da doğru ama ne bil2yim herkesin saçı ince olunca yadırgadım
Merhaba. Benim saçlarım kıvırcık ve uzun sayılır. Eskiden çok sık ve kalındı ama yavaş sıklığı azaldı. Eskisinden daha iyi.. Ama bugün şunu farkettim ki saçlarımın bazı telleri biraz değişik.Kök kısımları ince ama saçlarımın uçlarına doğru kalınlaşıyor ve kahverengiden siyaha dönüyor neden sizce? Saçlarımın kalınlaşmaması için ne yapayım?
Saçları kalınlaşsın diye insaar bende dahil servet harcıyor sizin istediğinize bakınsaçlarımın kalınlaşmaması için ne yapayım ? bunu yazmayı unutmuşum kb
Tam tersiymişİyi de herkesin saçı kök kısmı daha kalın uçları daha ince değil midir? Yani ben bunda anormal bir durum görmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?