Saç Uzatma Yöntemleri saclarim yumusacik ve parlak olsun diyenler

Mnyk

gurbette ölüyorum
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2009
2.044
26
116
38
Avusturya
kizlar bende badem yagi zeytin yagi ve yumurtayi sacima sürüp sariyorum folio ile yarim saat sonra yikiyorum cok yumusak ve parlak oluyolar uzamaya etkisini farketmedimzemuszemus

bende istiyorum yumşak parlak olmasınıa.s dün yumurtayı beyazını filan ayırmadan zeytin yağıyla karıştırdım 7-24 ün boş bi şişesine doldurup sıktım saçlarıma folyoyla sarmadım bağladım 30 dk filan sonra önce ılık suyla iiice akıttım sonra şampuanla iyice yıkadım. iyice yıkadığım halde yumurta kokuyo gibi geldi saçlarım.:bbo: burda çoğu koku kalmadığını filan sölüyo ama benimki koktu biraz benim saçlarımda boya filan yok ondan çok içine işliyo kokuyo olabilir. Çünki komşumuzun 2 kızı sarımsak yapmıştı saçı boyalı olanın hiç kokmadı boyasız olanın 1 hafta sarımsak koktu saçları. kafamçokkarıştı sarımsakta denemek istiyorum ama kokacak diye korkuyorum CADIARZU turp çıkasıya kadar yumurta zeytinyağı yapcam.bu sefer zeytin yağını ısıtcam. saçlarım yumşadı biraz :lepi::lepi:

canım benim şampuanımda sarımsak var.rendeleyip içine koymuştum.saç ıslakken kokuyor.ama kuruttuğunda koku geçiyor.ama mesela 1 haftadır sarımsaklı şampuanımla yıkamadım.ona rağmen banyoda kokuyo ıslanınca.tabi kurutunca koku kalmıyo yine.benim de saçlarım boyasız.sarımsaklı şampuanımla yıkadıktan sonra durulama suyuna 1 çorba kaşığı elma sirkesi katıyorum.hem saçlarım parlıyo hem de kokuyu götürüyo biraz da olsayerimseniben

sarımsaktan vaz geçtim zati dün ilk defa yumurta zeytin yağı yaptım pek bi etkisi olmadı demiştim ama bugün gündüz gözüyle baya bi parlak geldi ona devam etcem

zaten en az 2 hafta düzenli yapman gerek canım, haftada 2 kere yapsan yeter, her gün yapma bence belki her gün yıkamak da kurutur.. yerimseniben

canim yumurta zeytin yagi ve badem yaginida ekle badem yagini unutma cok faydaliymis diye duydum bende asiri derecede yumusama yapti sacimdaopuyorumnanaktan

sarımsaktan vaz geçtim zati dün ilk defa yumurta zeytin yağı yaptım pek bi etkisi olmadı demiştim ama bugün gündüz gözüyle baya bi parlak geldi ona devam etcem
canim badem yaginida ekle onunda yumusakliga etkisi cokmusyerimseniben

ne kadar oRanLarda kuLLaniosuNz peki bunLarı?
canim sacinnin SIKLIGINA göre mesela kimisine bir cay bardagi yetiyor kimisine biraz daha fazla yag gidiyor yarim cay bardagi zaytin yagi ilik olsun biraz yarim cay bardagi da badem yagi bide yumurtayi ekle kafanda yarim saat bekle yikaopuyorumnanaktan

unutmadan yaziyim ben anneannemin uzatma formülünü deniyorum süper tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…