Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende istiyorum yumşak parlak olmasınıa.s dün yumurtayı beyazını filan ayırmadan zeytin yağıyla karıştırdım 7-24 ün boş bi şişesine doldurup sıktım saçlarıma folyoyla sarmadım bağladım 30 dk filan sonra önce ılık suyla iiice akıttım sonra şampuanla iyice yıkadım. iyice yıkadığım halde yumurta kokuyo gibi geldi saçlarım.:bbo: burda çoğu koku kalmadığını filan sölüyo ama benimki koktu biraz benim saçlarımda boya filan yok ondan çok içine işliyo kokuyo olabilir. Çünki komşumuzun 2 kızı sarımsak yapmıştı saçı boyalı olanın hiç kokmadı boyasız olanın 1 hafta sarımsak koktu saçları. kafamçokkarıştı sarımsakta denemek istiyorum ama kokacak diye korkuyorum CADIARZU turp çıkasıya kadar yumurta zeytinyağı yapcam.bu sefer zeytin yağını ısıtcam. saçlarım yumşadı biraz :lepi::lepi:
canim yumurta zeytin yagi ve badem yaginida ekle badem yagini unutma cok faydaliymis diye duydum bende asiri derecede yumusama yapti sacimdaopuyorumnanaktanbende istiyorum yumşak parlak olmasınıa.s dün yumurtayı beyazını filan ayırmadan zeytin yağıyla karıştırdım 7-24 ün boş bi şişesine doldurup sıktım saçlarıma folyoyla sarmadım bağladım 30 dk filan sonra önce ılık suyla iiice akıttım sonra şampuanla iyice yıkadım. iyice yıkadığım halde yumurta kokuyo gibi geldi saçlarım.:bbo: burda çoğu koku kalmadığını filan sölüyo ama benimki koktu biraz benim saçlarımda boya filan yok ondan çok içine işliyo kokuyo olabilir. Çünki komşumuzun 2 kızı sarımsak yapmıştı saçı boyalı olanın hiç kokmadı boyasız olanın 1 hafta sarımsak koktu saçları. kafamçokkarıştı sarımsakta denemek istiyorum ama kokacak diye korkuyorum CADIARZU turp çıkasıya kadar yumurta zeytinyağı yapcam.bu sefer zeytin yağını ısıtcam. saçlarım yumşadı biraz :lepi::lepi:
canim badem yaginida ekle onunda yumusakliga etkisi cokmusyerimsenibensarımsaktan vaz geçtim zati dün ilk defa yumurta zeytin yağı yaptım pek bi etkisi olmadı demiştim ama bugün gündüz gözüyle baya bi parlak geldi ona devam etcem
canim sacinnin SIKLIGINA göre mesela kimisine bir cay bardagi yetiyor kimisine biraz daha fazla yag gidiyor yarim cay bardagi zaytin yagi ilik olsun biraz yarim cay bardagi da badem yagi bide yumurtayi ekle kafanda yarim saat bekle yikaopuyorumnanaktanne kadar oRanLarda kuLLaniosuNz peki bunLarı?