• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Saclarim yipranir mi?

twiligt

Aşığım aşık...
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
473
1
46
İçel Mersin
Kızlar 1 ay önce saçımı kuaförde orialle açtırdım siyahtı bakır oldu 2 hafta öncede küllü kumrala boyadım ama istediğim gibi olmadı koyu oldu..ŞİMDİ PALETTE YOĞUN AÇICIYLA AÇSAM YIPRANIR MI SAÇIM BU ARADA ISLAKKEN LASTİK GİBİ SÜNÜO :37:

bence acmayin yikadikca renk akicak bekleyin derim eger halen koyu olursa en acik sari renge boyarsiniz ama acilcagindan eminim rengin iyice yipranir yoksa saclariniz toparlanmasi uzun sürüyor sonra saci

bence önce bakım yaptır saçlarına bakımdan bir hafta sonra fln baya bide yoğun açıcı yani gözümde çok kötü şeyler canlandı :D

sakın tekrar açma saçını annemden biliyorum açtırdıktan sonra saçlarını kısacık kestirmek zorunda kaldı çok yıpratıyo saçı zaten bikere açma işlemi uygulanmış saçına dahada çok yıpratma

Yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar :54: o zaman şu anda elimde açık ppapatya sarısı var palettenin saç rengini 2-4 tona kadar açar dio napiyim boyiyim mi ?

canım saçını tekrar açmak yerine boyamak istemene sevindim çünkü saçın mahvolurdu yani... şuan elindeki boyayla boyaya bilirsin ama bence onu da hemen yapma 2 hafta falan bekle o 2 hafta da saçına bakım maskesi falan yap. ama maskeyi de çok yapma çünkü eğer maske işini abartırsan o da saçı yıpratıyor... :26: biraz sıkıntılı bi iş yani tatlım ...

Back