Saçlarım :( Yardım !

Peki işe yaradımı uzattım mı saçlarınızı bende yapmayı düşünüyor um ama daha fazla döküyormuş kafam karıştı kullansan mı bilemedim

dip boyası gelincede hiç hoş durmuyor ama,komple boyatsan iyi olur
eski renginden farklımı boyatacaksın? saçın ne renk,şimdi hangi renk istiyorsun?
benim çok bilgim yok,bikaç kez röfle yaptırdım,komple boyamalarıda evde yaptım hep
renk çatışmasını ayarlar artık kuaför

Son düzenleme:

resmıkoyayım
su an bu renk
Eki Görüntüle 1025394 benım ıstedıgım bu uc tane pespese koydugum resım
normalde ana dogal rengımde bu

Peki işe yaradımı uzattım mı saçlarınızı bende yapmayı düşünüyor um ama daha fazla döküyormuş kafam karıştı kullansan mı bilemedim
hınt yagı kullan lavanta al demle sac dıplrıne sık sprey sısesıne koyup demledıgın cayı
daha ıyı oluor
ben dogum kontrol hapını yenı denıyorum daha 3 haftadır fılann

İnşallah henüz bir şey yapmamışsındır.Kınanın üzerine boya tutmaz.
Kınayı akıtmak için saçına ne sürdüğünü bilemezsin.Kuvvetli bir kimyasal olduğu muhakkak.
O yüzden saçını hemen boyaman epey zarar verebilir.En az 2 hafta beklemen daha doğru olur.
Siyaha boyarsan aynı sıkıntıyı siyahtan dönerken yaşarsın.
Benim bildiğim 4 numaradan daha küçük numaralar,siyahımsı sonuç veriyor.
Yani koyu kahve olsun istiyorsan 4 veya 5 numaralarda kullanmanı öneririm.
İşe giderken saçlarını toplayıp ayrıca saç bantı takarsan birazcık kamufle edebilirsin.

meleknaz benım resımlı yazıma da yardımcı olurmusun :)) senden ıkı evvel yorum yapmıstım bak ustte.

koyu kahve siyah gibi oluyor 4 numara, ben de ilk defa kuaföre boyattım saman gibi oldu saçlarım, evde boyayınca bu kadar yıpranmıyor, kendini kötü hissediyorsan boya, sonrasında bakım yap, tekrar kına yaparsan güzel olmaz rengi, ben şampuanıma çam terebentin esansı koyuyorum çok sağlıklı ve canlı duruyor tavsiye ederim.

meleknaz benım resımlı yazıma da yardımcı olurmusun :)) senden ıkı evvel yorum yapmıstım bak ustte.

Canım o renklerin ayrımını yapabilen kuaför bulursan bana da haber ver:)
Saç boyama işi en çok şansla,sonra kuaförle ve saçın altrengiyle alakalı.
Maalesef istediğimiz,hayal ettiğimiz gibi çıkamıyoruz kuaförlerden.
Ben evde boyama konusunda çok bilgili değilim ama saç bakımı bölümünde çok bilgili üyeler var.

Jennifer Aniston rengini ben severim,sıcak ve canlı bir renktir.
Sen istediğin renk tutmadığı için beğenmemişsindir ama eminim güzel olmuştur.

hınt yagı kullan lavanta al demle sac dıplrıne sık sprey sısesıne koyup demledıgın cayı
daha ıyı oluor
ben dogum kontrol hapını yenı denıyorum daha 3 haftadır fılann

Sağol cevabın için deneyecem mutlaka :)

:)))))))))))))))))))))))))))))))) tşkler bı ıkı gune boyayım dıodum rısk alamadm sımdı bak

Kızlar hepinize teşekkürler. Alış veriş merkezine gittim biraz inceledim boyaları. Palette 4/5 altın parıltılı mocca rengini aldım 4 kutu :) Boyadım, kızıllıklar çok hafif kaldı. Kuaför saçma sapan açtığı için saçımı alt kısımlar daha açık durdu ama görünmüyor en azından. Tek bir renk olmadı açıklı, koyulu ama doğal ve hoş durdu. Bir kaç boyama daha yapınca tam rengi oturur sanırım. Bu renge bayıldım. Tavsiye ederim ama koyuysa saç renginiz daha koyu bir renk olabilir. Ayrıca Saçlarım Allah'tan gür, Kalın telli. Çok yıprandı ama yine de devamlı bakım yaptığım için belli etmiyor. Bir aya toparlar inşallah. İnce telli ve gür saçları olmayanlar asla saçını açtırmasın, üst üste boyamasın.

canım palettenin küllü koyu kumralını veya kahverengini kullanabilirsin. çok güzel kapatıyor aksa da renk çok hoş oluyor ayrıca beklemene gerek yok ben platin sarısı yapıp ertesi gün koyu kahveye boyadığımı biliyorum hiç de bişey olmadı istersen yine de bitkisel olanını al.

ben bunu yeni okudum pardon :) palette gercekten cok guzel katılıyorum....

Kızıldan oldum olası nefret ederim
evet çok yakışır ama çok zor bir renk
üze,rne ne boyarsan boya malesef bi,r süre sonra aradan çıkıcatır
koyu renk olması elbette bu süreci uzatır
benim tavsiyem
acı kahve

Kınanın üstüne boya olmazki.Hangi acemi kuaför yaptı bu haltı? Bence profeyonel birilerine git.Paraya kıy.Ben olsam bulunduğum şehrun kuaför odasını aradım.Durum böyle böyle, bana birini tavsiye edin derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…