- 18 Şubat 2014
- 170
- 22
- 38
- Konu Sahibi Nightingale
Sen en azından siyah olacağını biliyorsun. Ben ne renk boyasam ona bile fikrim yok Koyu kahve yapacağım da iyi olacak mı ki
sende siyaha boya bencee canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen en azından siyah olacağını biliyorsun. Ben ne renk boyasam ona bile fikrim yok Koyu kahve yapacağım da iyi olacak mı ki
acıkcası 21 drajenın hepsı atılıoda ben denemek ıcın az mıktarda kı dalıne 5 tane attım ezerek atılcakdı ben bı yudum kaynar suda erıttımde attım:)
bırsey sormak ıstıyorum bu arada .. saçlarımın dıbı yarım parmak geldı ... dıplerım kalsın gerısını boyasın ıstıyorum kuaför bey ya da hanım. cooook az gelmıs oldugu ıcın ugrasamam ben onla nasıl denk getırıyım dıkkat ıster o fılan tarzı dusunup yapmamazlık yada yapamamazlık edermi kuaför ??
yoksa tamda ıstedıgım gıbı dıplerımı öle bırakıp gerısını boyarmı?
acıkcası 21 drajenın hepsı atılıoda ben denemek ıcın az mıktarda kı dalıne 5 tane attım ezerek atılcakdı ben bı yudum kaynar suda erıttımde attım:)
bırsey sormak ıstıyorum bu arada .. saçlarımın dıbı yarım parmak geldı ... dıplerım kalsın gerısını boyasın ıstıyorum kuaför bey ya da hanım. cooook az gelmıs oldugu ıcın ugrasamam ben onla nasıl denk getırıyım dıkkat ıster o fılan tarzı dusunup yapmamazlık yada yapamamazlık edermi kuaför ??
yoksa tamda ıstedıgım gıbı dıplerımı öle bırakıp gerısını boyarmı?
dip boyası gelincede hiç hoş durmuyor ama,komple boyatsan iyi olur
eski renginden farklımı boyatacaksın? saçın ne renk,şimdi hangi renk istiyorsun?
benim çok bilgim yok,bikaç kez röfle yaptırdım,komple boyamalarıda evde yaptım hep
renk çatışmasını ayarlar artık kuaför
hınt yagı kullan lavanta al demle sac dıplrıne sık sprey sısesıne koyup demledıgın cayıPeki işe yaradımı uzattım mı saçlarınızı bende yapmayı düşünüyor um ama daha fazla döküyormuş kafam karıştı kullansan mı bilemedim
Selam kızlar! Perşembe günü saçımı boyattım. Saçım açık kahve normalde ama kına vardı üzerinde kınayı akıttı. sonra bakır kumrala boyadı, ben de ilk defa boyatıyorum saçımı. Kuaförün bilgisine bıraktım güya kendimi. dipler turuncu uçlar kızıl aralarda koyu sarı renkler oldu. Ben yarın kendim boyamayı düşünüyorum. beyaz tenliyim, koyu tonlarda bir renk istiyorum, saçımın bu rengini kapatsın. Bilgisi, önerisi olan var mı???
İnşallah henüz bir şey yapmamışsındır.Kınanın üzerine boya tutmaz.
Kınayı akıtmak için saçına ne sürdüğünü bilemezsin.Kuvvetli bir kimyasal olduğu muhakkak.
O yüzden saçını hemen boyaman epey zarar verebilir.En az 2 hafta beklemen daha doğru olur.
Siyaha boyarsan aynı sıkıntıyı siyahtan dönerken yaşarsın.
Benim bildiğim 4 numaradan daha küçük numaralar,siyahımsı sonuç veriyor.
Yani koyu kahve olsun istiyorsan 4 veya 5 numaralarda kullanmanı öneririm.
İşe giderken saçlarını toplayıp ayrıca saç bantı takarsan birazcık kamufle edebilirsin.
meleknaz benım resımlı yazıma da yardımcı olurmusun :)) senden ıkı evvel yorum yapmıstım bak ustte.
hınt yagı kullan lavanta al demle sac dıplrıne sık sprey sısesıne koyup demledıgın cayı
daha ıyı oluor
ben dogum kontrol hapını yenı denıyorum daha 3 haftadır fılann
Canım o renklerin ayrımını yapabilen kuaför bulursan bana da haber ver:)
Saç boyama işi en çok şansla,sonra kuaförle ve saçın altrengiyle alakalı.
Maalesef istediğimiz,hayal ettiğimiz gibi çıkamıyoruz kuaförlerden.
Ben evde boyama konusunda çok bilgili değilim ama saç bakımı bölümünde çok bilgili üyeler var.
Jennifer Aniston rengini ben severim,sıcak ve canlı bir renktir.
Sen istediğin renk tutmadığı için beğenmemişsindir ama eminim güzel olmuştur.
Selam kızlar! Perşembe günü saçımı boyattım. Saçım açık kahve normalde ama kına vardı üzerinde kınayı akıttı. sonra bakır kumrala boyadı, ben de ilk defa boyatıyorum saçımı. Kuaförün bilgisine bıraktım güya kendimi. dipler turuncu uçlar kızıl aralarda koyu sarı renkler oldu. Ben yarın kendim boyamayı düşünüyorum. beyaz tenliyim, koyu tonlarda bir renk istiyorum, saçımın bu rengini kapatsın. Bilgisi, önerisi olan var mı???
Kızlar hepinize teşekkürler. Alış veriş merkezine gittim biraz inceledim boyaları. Palette 4/5 altın parıltılı mocca rengini aldım 4 kutu :) Boyadım, kızıllıklar çok hafif kaldı. Kuaför saçma sapan açtığı için saçımı alt kısımlar daha açık durdu ama görünmüyor en azından. Tek bir renk olmadı açıklı, koyulu ama doğal ve hoş durdu. Bir kaç boyama daha yapınca tam rengi oturur sanırım. Bu renge bayıldım. Tavsiye ederim ama koyuysa saç renginiz daha koyu bir renk olabilir. Ayrıca Saçlarım Allah'tan gür, Kalın telli. Çok yıprandı ama yine de devamlı bakım yaptığım için belli etmiyor. Bir aya toparlar inşallah. İnce telli ve gür saçları olmayanlar asla saçını açtırmasın, üst üste boyamasın.