- Konu Sahibi Nightingale
-
sakın boyama!bırak boya aksın saçların mahvolur bu kadar yakın zamanda boyatmısın 2.bi boyamaya gelmez benden sölemesi boyanın akmasını bekle
Bu saçla da dışarı çıkabilecek gibi değilim, öğretmenim bir de rezil oldum resmen
ama neden bikaç renk boyatmıssınız anlamadım..nette sac tebeşirleri satıorlar renk katmak için sarı olanlarından veya hangisinden istiyorsanız boya akana kadar kullanın en iyi çözüm bu sanırım
Bir kaç renk değil saçımda kına için açılma yapılınca bazı yerler koyu kaldı boyanınca da öyle oldu haliyle.
anladım..boya akana kadar saçınızı toplarsaanız buda gecici bi çözüm olabilir ama boyatmak sacınıza cok zarar verecekdir.
Kendim boyayacağım ama renk işte ne olacak? Koyu kahve, koyu kestane nasıl olur bilmiyorum :S
Selam kızlar! Perşembe günü saçımı boyattım. Saçım açık kahve normalde ama kına vardı üzerinde kınayı akıttı. sonra bakır kumrala boyadı, ben de ilk defa boyatıyorum saçımı. Kuaförün bilgisine bıraktım güya kendimi. dipler turuncu uçlar kızıl aralarda koyu sarı renkler oldu. Ben yarın kendim boyamayı düşünüyorum. beyaz tenliyim, koyu tonlarda bir renk istiyorum, saçımın bu rengini kapatsın. Bilgisi, önerisi olan var mı???
Bence boyamayin. Tekrar kına yaksaniz nasil olur acaba?
en güzel çözüm kesinlikle çikolata kahve canım o kızıllığı kumral yada kestane kapatmaz ton farkı olur çikolata kahvede hafif kızıllıkolduğu için kapatacağına inanıyorum
kendin boyama bence kuaföre git, daha koyu bir renk boyarlar kapanır, tekrar kına yapma sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?