• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarım :( Yardım !

Nightingale

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
867
17
0
Şanlıurfa
Selam kızlar! Perşembe günü saçımı boyattım. Saçım açık kahve normalde ama kına vardı üzerinde kınayı akıttı. sonra bakır kumrala boyadı, ben de ilk defa boyatıyorum saçımı. Kuaförün bilgisine bıraktım güya kendimi. dipler turuncu uçlar kızıl aralarda koyu sarı renkler oldu. Ben yarın kendim boyamayı düşünüyorum. beyaz tenliyim, koyu tonlarda bir renk istiyorum, saçımın bu rengini kapatsın. Bilgisi, önerisi olan var mı???

sakın boyama!bırak boya aksın saçların mahvolur bu kadar yakın zamanda boyatmısın 2.bi boyamaya gelmez benden sölemesi boyanın akmasını bekle

Bu saçla da dışarı çıkabilecek gibi değilim, öğretmenim bir de rezil oldum resmen :( :(

ama neden bikaç renk boyatmıssınız anlamadım..nette sac tebeşirleri satıorlar renk katmak için sarı olanlarından veya hangisinden istiyorsanız boya akana kadar kullanın en iyi çözüm bu sanırım

ama neden bikaç renk boyatmıssınız anlamadım..nette sac tebeşirleri satıorlar renk katmak için sarı olanlarından veya hangisinden istiyorsanız boya akana kadar kullanın en iyi çözüm bu sanırım

Bir kaç renk değil saçımda kına için açılma yapılınca bazı yerler koyu kaldı boyanınca da öyle oldu haliyle.

Selam kızlar! Perşembe günü saçımı boyattım. Saçım açık kahve normalde ama kına vardı üzerinde kınayı akıttı. sonra bakır kumrala boyadı, ben de ilk defa boyatıyorum saçımı. Kuaförün bilgisine bıraktım güya kendimi. dipler turuncu uçlar kızıl aralarda koyu sarı renkler oldu. Ben yarın kendim boyamayı düşünüyorum. beyaz tenliyim, koyu tonlarda bir renk istiyorum, saçımın bu rengini kapatsın. Bilgisi, önerisi olan var mı???

en güzel çözüm kesinlikle çikolata kahve canım o kızıllığı kumral yada kestane kapatmaz ton farkı olur çikolata kahvede hafif kızıllıkolduğu için kapatacağına inanıyorum

kendin boyama bence kuaföre git, daha koyu bir renk boyarlar kapanır, tekrar kına yapma sakın...

en azzz bir hafta saçlarını örerek yada toplayarak ıdare et tatlım:d sonrada en güzeli siyahhh:D ben çok sevrim eğer sana yakıstıgını düşünüyorsan tertemiz bir renktir. herşeyi kapatır cillop gibi yapar:d bnm saclarım sıyah ama tam sıyah olsun dıye cok cok uzun aralıklarla boyuyorum cok da sevıorum:d ama sakın hemen boyama en az bır hafta geccsın...

Siyah bana yakışmaz, çok iddialı durur. Çok iddiası olan bir renk istemiyorum. Bu saçımı da o yüzden sevmedim. Koyu kahve ya da koyu kestane ?

Back