How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım yandı...

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Nicola

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2010
211
1
96
selam kıslar saçlarım orielle sürekli açtırmaktan ve maşa fön gibi argumantlardan maalesef yandı . zeytinyağı bakımı uyguluorum iice keçe gibi yaptı hiç yatıstırmadı. biraz bol mu sürüorum acaba dersiniz ? ayrıca arada bira ile yıkıyorum güclensin die ama maalesef :'( her yolu denedim anlıcağınız ama hic bisi etki etmedi . ne önerirsiniz arkadaşlar bana ?!

canım geçmiş olsun öncelikle
zeytinyağlı bakımı ne zamandır uyguluyorsun? biliyorsun hemen sonuç bekliyoruz ama uzun vadede sonuç alabiliyoruz ya ondan soruyorum

canım geçmiş olsun öncelikle
zeytinyağlı bakımı ne zamandır uyguluyorsun? biliyorsun hemen sonuç bekliyoruz ama uzun vadede sonuç alabiliyoruz ya ondan soruyorum

tatlım selam. teşekkürler öncelikle. ya 3 hafta oldu işte başlayalı cnm . haftada bir uyguladım bu 4. haftam olck . arıtması kolay olsun die yumurta bakımıda yapmıştım sacıma zeytinyagından sonra,ondan mı oldu acaba bilmiyorumkismile fönLü hali bile çok kötü ya resmen yandı benneyaptımki cnm bugün sarımsakyağı aldım ama emin değilim uygulasam mı die , snce işe yarayabilir mi ? yoksa zeytinyağına devam mı edeyim anlamadım :1closedeyes:

Back