• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım yandı.:(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

yarennn_21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2006
20
0
86
Bolu
Arkadaşlar bilgisi olan nolur akıl versin.. 3-4 hafta önce saçlarımı röfle yaptırdım.. Ama saçım yandı, dipten değil ama kopmalar oldu ucundan.. Tabi bu arada saç derimde tahriş oldu.. Sizce kellik olurmu? Olmaması içinn neler yapmalıyım? Nolur yardım edin.. Bi akıl verin nolur:'((((senağlama (he bu arada su an kafam hala yara ve acıyor)

Arkadaşlar bilgisi olan nolur akıl versin.. 3-4 hafta önce saçlarımı röfle yaptırdım.. Ama saçım yandı, dipten değil ama kopmalar oldu ucundan.. Tabi bu arada saç derimde tahriş oldu.. Sizce kellik olurmu? Olmaması içinn neler yapmalıyım? Nolur yardım edin.. Bi akıl verin nolur:'((((senağlama (he bu arada su an kafam hala yara ve acıyor)

canımmm hemen turp bul biyerden ve saçına uygula,ye.. bi haftada alıcaksın sonucunu .. turplu suyun asıl amacı yanık saçlar yıpranmış saç derisi için.. zaten saçı inanılmaz saç köklerini inanılmaz beslediği için hızlı uzatıyor... dene canım bişey kaybetmeyeceksin aksine kazancın olacak inan bana..bizim bölümde saçları boyalı yıpranmış cok arkadaşımızın saçlarını düzeltti şükürler olsun.. sonuclarını özeldende bildirebilirsin ama mutlaka bildir olurmu .. turplu su bölümünden ayrıntıları okuyabilirsin..simdi cogu kişi oraya yönlendirme olarak algılayacak onun için oraya yorum yapmasanda özelden bildir diyorum canım...yerimseniben

işine yaraması dileğiyle Sevgiler..Şeniz

yaren benimde saçım 15 gün önce yandı sarı saç ssewdam yüzünden.. saçlarım yanık kısımlarını malesef kestirmek zorunda kaldım.. şuan omuz hizzamda ama yine de yanık yerler var. onlar içinde 3 günde 1 turplu su yapıyorum. o keçe gibi saç yumuşacık oldu daha 2 uygulamada ! bir de haftada 1 gün badem yağıyla maske yapıyorum faydasını şimdiden gördüm ikisininde. ama saç derinde de yaralar varsa bence de bi cilt uzmanına görün derim. kalıcı hasarlar oluşmasın :(

aynı sorun bende de olmuştu.röflenin üstünden 1 ay geçmişti ama hala saç köklerim acıyodu ve yıkadıgımda yanık kokuyodu.alnımın üst kısmında tam sacımın basladıgı yerde kocaman kabuk tutmus yara vardı senın gibi.turplu su gercekten cok ıse yarıyo ben saclarımı erkek sacı gıbı kestırdıgım ıcın ara verdım sen yinede dene canım 1 haftada sacların düzene girmeye başlar.

aynı sorun bende de olmuştu.röflenin üstünden 1 ay geçmişti ama hala saç köklerim acıyodu ve yıkadıgımda yanık kokuyodu.alnımın üst kısmında tam sacımın basladıgı yerde kocaman kabuk tutmus yara vardı senın gibi.turplu su gercekten cok ıse yarıyo ben saclarımı erkek sacı gıbı kestırdıgım ıcın ara verdım sen yinede dene canım 1 haftada sacların düzene girmeye başlar.

Ya canım evet benimde aynen senin gibi... çok büyük bi yara var ve ben o yara geçtiğinde kel kalmaktan korkuyorum .. yani orada saç çıkmamasından.. sende böyle bi sey oldumu ve ne kadar sürede geçti yaranmirmirmirmir?

yaranın geçmesi birazda bünye ye bağlı benim yaram geç kapanıyo 2 ayda kapandı canım.kabuk tutmasını bekle kabuğu soyduğunda kanamıycak şekilde olsun.meraketme canım saç çıkıyo tekrardan

canım çok saol valla içimi rahatlattın.. çünkü sürekli aklımda o vardı, ya saç çıkmazsa , kel kalırsam diye ..

Back