• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarım yandı ne yapabilirim?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
boyadan yandı açıcı kullandım.çok kötü oldu şaclarım hiç bir şekilde kullanamıyorum.

kesitirmeden kendine gelmez.. bakımlarla biraz iyi olabilir ama tam anlamıyla düzelmez.

saçlarım çok kötü yandı hiç bir şekilde kullanamıyorum bana yardımcı olurmusunuz.

slm, benim saçlarımda şuan aynı halde kestirmek istemediğim için hem internetten hem de kuaförlerden bir süredir araştırıyorum. Keratin bakımı diye bişi öneriyolar kuaförler, kesinlikle 2 seansta saçların bayağı düzeldiğinden bahsettiler. Çok inandırıcı gelmedi ama yine kestirmektense araştırmak istedim. internetten okuduğum kadarıyla işe yarayacağını düşünüyorum. Brezilya fönü değil bu onunla karıştırıldığını söylediler. henüz karar vermiş değilim bence sen de biraz araştır bunu hemen kestirme bence.

Kestirmeden önce internettende keratin alıp saçına uygulayabilirsin..15 günde bir yapman gerekiyormuş saça göre 4 kür veya 6 kür yapman gerekiyormuş..

sacımda beyaz cok bu yüzden boyatmam gerekiyor.kestirmekte istemiyorum kısa zaten hiç uzamıyor. ne yapacagı bilmiyorum.

Back