- 2 Ağustos 2024
- 1.017
- 951
- 38
- 26
- Konu Sahibi gizliklsin
-
Saçın yanmamış ama yıpranmış. Eşim bayan kuaförü oldukça aşinayım bu nasıl geçiş saçta geçiş denen bir şey yok löp löp alıp boyamışlar nerde yaptırdınız acaba bu saçı bir de ne kadar ödedinizGibi gibi çok.degil. nasıl kurtarırım peki ? ;( kurtarabilir miyim aşağıda görseli paylaşacağım cok kotu boyadı birde hep topluyorum artık kestirmek de istemiyorum napicam ?(((((
Sac kesimi düz kesim oldu ama çok kestirmedim keratin birde boya 3000 civarıSaçın yanmamış ama yıpranmış. Eşim bayan kuaförü oldukça aşinayım bu nasıl geçiş saçta geçiş denen bir şey yok löp löp alıp boyamışlar nerde yaptırdınız acaba bu saçı bir de ne kadar ödediniz
Peki kalinlasir mi sac tellerim ne yapabilirim ? Cila filan olur mu ? Saçımı tekrar boyayabilir miyim ?Saçın yanmamış ama yıpranmış. Eşim bayan kuaförü oldukça aşinayım bu nasıl geçiş saçta geçiş denen bir şey yok löp löp alıp boyamışlar nerde yaptırdınız acaba bu saçı bir de ne kadar ödediniz
Canım ben loreal parisin şampuanı aldim profesyonel olanından.olaplex kac en iyi ve en hızlı derecede onarır birde maske olarak ne kullanabilirim ? Sac tellerim kalinlasir mi yoksa güçlenir mi aradaki fark neCanım sakin ol sakın saçına yağ vs sürme. Bunun tek çaresi bağ onarıcı bakımlar. K18 redken olaplex ne denk gelirse al ve kullan. Olaplex saçın fiberi içine giriyor patentli bir ürün. Diğer saç kremleri hatta keratin bakımları saçın üstünü kaplıyor. Olaplex no 3 no 9 ve no 0 kullanıyorum ben çoğunu denedim. Maske olarak okay keratin doa kozmetik keratin maskesi kerastase çimento ya da resistance serisi. 8 hour night serumu. Chi silk infusion. Bunlar çok pahalı geliyorsa mutlaka olaplex no 3 al. Saçlarım yanmıştı bu şekilde kurtuldum. Malesef ucuz ürünlerde paranı harcama. Dove da çıkardı bağ onarıcı seti şampuanı ve kremini kullanıyorum. Zaten şampuan önemli değil. Olaplex no 3 mutlaka al farkı görürsün.
Zamanla kalınlaşırmış eşimin dediği şöyle , o saça daha açık ton olmaz cila yaptırsın ama koyu renk yaptırsın açık olmaz diyor . Mahalle arası kuaför değil güvenebilirsin ünlü isimlerin saçlarını yapıyorPeki kalinlasir mi sac tellerim ne yapabilirim ? Cila filan olur mu ? Saçımı tekrar boyayabilir miyim ?
Cila attı ama bence çok bekletti açıcı biraz açık kullanmasıydi böyle olmazdı bence fazla bekletti ve yanlış açıcı seçti malzemelerin kaliteli dedi.Ama bence yetenekli değil sadece ben bile ilk boyatmam da anladıysam geç anladım ama neyse inşallah toparlarBir de rengini beğenmedim git o kuaföre bu ne böyle de bunu acemi kuaför yapmaz hiç mi tonlamadı cila atmadı
Saç telin genetik neyse o. Ama zararı kurtarır. Olaplex mini seti vardı hala var mı bilmiyorum. En iyisi ve gerekli olanı no3. İmkanın varsa o ve 6. Videoları izleyebilirsin. Hc care ovex matsu vs hepsini denedim ben. Moremo da güzeldir. Bu saç bende olssydı direkt olaplex no 0 3 ve moremo recovery balm alırdım. Krem olarak da okay keratinli maskeyi. Duş donrası da chi.Canım ben loreal parisin şampuanı aldim profesyonel olanından.olaplex kac en iyi ve en hızlı derecede onarır birde maske olarak ne kullanabilirim ? Sac tellerim kalinlasir mi yoksa güçlenir mi aradaki fark ne
Benim zaten saçlarım koyu renk.Aslinda ben bakim yaptırmak için gitmiştim aralarında beyazlarım vardı dedi hemen ışıltı katalım biraz kahve tonlarında dedi.Ben de hani renk gelir beyazlar da kapanir diye düşündüm bide hemen deyince kısa sürede biter heralde diye düşündüm.Sari tonunda yaptı bide kabul etmiyor.Benim eskiden daha güzeldi saçlarım sadece son zamanlarda biraz yipranmisti ama bu kadar değildi tabi eski hali de şöyleZamanla kalınlaşırmış eşimin dediği şöyle , o saça daha açık ton olmaz cila yaptırsın ama koyu renk yaptırsın açık olmaz diyor . Mahalle arası kuaför değil güvenebilirsin ünlü isimlerin saçlarını yapıyor
Bizim ailede saçlar gür ve kalindir yani ailede saci gür olmayan kimse yok hatta bazı kuaförler kaynak bile olur senin saçın dediği olmuştur ama son 1 sene nedense dökülmeye başlamıştı biraz yipranmisti ama tabi bu boya kadar değildiSaç telin genetik neyse o. Ama zararı kurtarır. Olaplex mini seti vardı hala var mı bilmiyorum. En iyisi ve gerekli olanı no3. İmkanın varsa o ve 6.
Eski halini çok beğendik . Moralinizi bozmayın ama düzelmeyecek bir saç değil. Beyaz saçı kapatmak için sarı yapılmaz ki daha koyu yapıyorlar beyazı kapatmak için genelde. Hatta müşteriler saçı açık renk istediğinde özellikle beyazların çabuk geleceğini söyleyip biraz daha koyu renk tavsiye ediyorlar.Benim zaten saçlarım koyu renk.Aslinda ben bakim yaptırmak için gitmiştim aralarında beyazlarım vardı dedi hemen ışıltı katalım biraz kahve tonlarında dedi.Ben de hani renk gelir beyazlar da kapanir diye düşündüm bide hemen deyince kısa sürede biter heralde diye düşündüm.Sari tonunda yaptı bide kabul etmiyor.Benim eskiden daha güzeldi saçlarım sadece son zamanlarda biraz yipranmisti ama bu kadar değildi tabi eski hali de şöyle
Yine düzelir canım kopmamış ya buna şükür dediğim gibi moremo olaplex no 3 okay keratin chi silk.tabii yine araştır. Dökülme için de sürekli masaj yap kafa derini oynat muhtemelen aşırı gergindir. Saç dökülmesi için doktora git vitamin al aminexil propacil serumu bak mesela ducrayda var. Eminim düzelecek. Saç için cila yapBizim ailede saçlar gür ve kalindir yani ailede saci gür olmayan kimse yok hatta bazı kuaförler kaynak bile olur senin saçın dediği olmuştur ama son 1 sene nedense dökülmeye başlamıştı biraz yipranmisti ama tabi bu boya kadar değildi
Tamamdır no 3 alicam birde elma sirkesi aldim onu da bir şişeye koyucam 11 su bardagi su içine 3 yemek kaşığı sirke torkulu elma sirkesi aldim duştan sonra yapicam ama sık sık yapmicam o da çok iyi gekiyormus öyle okudum şampuan loreal k18 baktım o çok el yakıyor cilayi da kuaförde mi yaptırayım san kuafor olur mu ? Şubeleri fazla ya? Gece uyumadan önce de durulanmayan keraste dediğin urunu alırım.Baska eksik ne olabilir ?Yine düzelir canım kopmamış ya buna şükür dediğim gibi moremo olaplex no 3 okay keratin chi silk.tabii yine araştır. Dökülme için de sürekli masaj yap kafa derini oynat muhtemelen aşırı gergindir. Saç dökülmesi için doktora git vitamin al aminexil propacil serumu bak mesela ducrayda var. Eminim düzelecek. Saç için cila yap
Kerastase alma boşuna. Elma sirkesini duşa girmeden sür. Moremo ve okay keratin al chi al. Şampuan alma. Cilayı evde yapabilirsin ben evde yapıyorum 1 bardak su saç kremi saç boyası. İnternette tarif çok.Tamamdır no 3 alicam birde elma sirkesi aldim onu da bir şişeye koyucam 11 su bardagi su içine 3 yemek kaşığı sirke torkulu elma sirkesi aldim duştan sonra yapicam ama sık sık yapmicam o da çok iyi gekiyormus öyle okudum şampuan loreal k18 baktım o çok el yakıyor cilayi da kuaförde mi yaptırayım san kuafor olur mu ? Şubeleri fazla ya? Gece uyumadan önce de durulanmayan keraste dediğin urunu alırım.Baska eksik ne olabilir ?
Gece bakimi olarak ne yapabilirim ki ? Ben uyurken saçlarıma bakim yapabilecek durulanmayan hangi ürün kullanabilirimKerastase alma boşuna. Elma sirkesini duşa girmeden sür. Moremo ve okay keratin al chi al. Şampuan alma. Cilayı evde yapabilirsin ben evde yapıyorum 1 bardak su saç kremi saç boyası. İnternette tarif çok.
Normal bir krem işini görür chi gibiGece bakimi olarak ne yapabilirim ki ? Ben uyurken saçlarıma bakim yapabilecek durulanmayan hangi ürün kullanabilirim
Hayır zaten adama hangi renk olacağını göstermiştim ben sarı saçtan nefret ediyorum kahverengi benim en sevdiğim renk nereye baksam heryer sarı saç ben seviyorum koyu saci sadece farklılık olsun diye kahverengi olsun eşime sürpriz yapayım demiştim işte olmadıSanki sana bu ton mu yapmak istemiş de olmamış gibi
Tamamdır mantığı anladım yumuşatıcı urunler kullanıp daha da esnetm8yoruz hindistan cevizi yagi gibi önce saçları onarıcı urunler kullanıyoruz sac kendini toparladıktan sonra da yağ ürünlerini kullanabiliriz.chi tam adı nedir ?Normal bir krem işini görür chi gibi
Hindistan cevizi yağı da yok. chi silk infusion. Bunu gündüz de kullanırsınTamamdır mantığı anladım yumuşatıcı urunler kullanıp daha da esnetm8yoruz hindistan cevizi yagi gibi önce saçları onarıcı urunler kullanıyoruz sac kendini toparladıktan sonra da yağ ürünlerini kullanabiliriz.chi tam adı nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?