SACLARIM YANDI MI ?YARDIM COK ONEMLI LUTFENN :((

gizliklsin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2024
162
10
13
31
Kızlar kuaföre gitmiştim aslında sadece keratin bakimi yaptırıp sac kesimi yaptıracaktim neyse bunları yaptılar gidecekken adam dedi ki biraz ışıltı yapalım tamam dedim ahh keşke yaptirmasaydim.Evde boyasaydim kendi rengine keşke ya beyazlar old icin ikna etti beni.Neyse hemen kahve ışıltı atalım deyince bence kış sürecek sandım ne bileyim ilk kez boyatiyorum 5 saat kuaförde durrdum eşim arıyor nerde kaldin diye boynum agridi filan artık.Neyse iste bi baktık kahve değil sarı tonlarında yaptı sinirlendim filan sonra eve gittim 5 gün oldu işte.5 günde 2 kez saçımı yıkadım loreal parisin profesyonel repair ürününde aldim onu kullandım duşta.2 kez saçımı yıkamama rağmen hala aynı koku kuaförden çıktığım koku geçmedi.islakken 1 teli aldim çok uzanıyor ancak biraz esniyor biraz uğraşınca kopuyor.ama saçlarımı toplu çekince elime sac gelmiyor çok dokunmuyor yani.Ama çok cansız ve teli incelemiş gibi ne yapacağım lütfen yardım edin bana.Beyorganik marka elma sirkesi alicam duştan sonra onu da kullanmaya baslicam başka neler yapabilirim zaten rengi bok gibi

Maalesef ki yanmış. Seneler önce o zamanın parası çok ücret almasına rağmen benim saçlarımı da yakmıştı kuaför. Saçınızı çektikçe lastik gibi uzuyor mu?

Maalesef ki yanmış. Seneler önce o zamanın parası çok ücret almasına rağmen benim saçlarımı da yakmıştı kuaför. Saçınızı çektikçe lastik gibi uzuyor mu?
Gibi gibi çok.degil. nasıl kurtarırım peki ? ;( kurtarabilir miyim ne yapabilirim ?

Gibi gibi çok.degil. nasıl kurtarırım peki ? ;( kurtarabilir miyim aşağıda görseli paylaşacağım cok kotu boyadı birde hep topluyorum artık kestirmek de istemiyorum napicam ? (((((

Eklentiler

• IMG_20250221_182533_870.jpg
    83,4 KB · Görüntüleme: 46
Gibi gibi çok.degil. nasıl kurtarırım peki ? ;( kurtarabilir miyim aşağıda görseli paylaşacağım cok kotu boyadı birde hep topluyorum artık kestirmek de istemiyorum napicam ? (((((
Ben bir yıl o saçla idare edip bir yıl sonra kestirmiştim. Zeytinyağı sürmüştüm uçlarına biraz fayda etmişti

Fotografinizi gorudm. Saciniz yanmamis. Dediginiz gb acildigi icin incelmis ve yipranmis. Mumkun oldugu kadar nemli tutun sacinizi ona gore urunler kullanin. Tararken nazik davranin. Sivi sac bakim sutu kullanabilirsiniz tararken kopmamasi icin. İslak saciniza argan keratin bakim yagi kullanabilirsiniz. Fakat renginiz gercekten hos olmamis. Biraz zaman taniyin saciniza bir ay kadar sonra komole ayni renge biyarsaniz yikadikca arada acilan kisimlar bir iki ton daha acilir ve isilti gb durur hos olur bence.

Aslında çok güçlü saclarim vardır dökülmesine rağmen bu şekilde ve gittigim her kuafor maşallah derdi ama şimdi mahvetti bu kuafor ve 11 de gittiğim kuaförden saat 6 da çıktım.Ahh bilseydim hemen çıkardım ordan ilk kez boyattirdim çünkü.Kalcama kadar upuzundu saçım.senelerce kesmedim sadece her yil kırıklarını aldırdım ona rağmen o şekilde uzadı yine de.Ben ne zaman boyatsam bu saçı lorealin repairini kullandım bugün beyorganik elma sirkesi kullancam az miktarda sac köklerine iyi geliyormuş fazla surulmemesi şartıyla tabiki.Onun dışında mayday diye bi ürün varmis çok iyi diyorlar ama çok pahalı başka neler yapabilirim ? Hindistan cevizi yagi şurup uçlarına öyle uyusam olur mu ki saçlarımı örerek uyuyorum

Sizce incelen kısımlar kalinlasir mi ? Incelen sac tellerim kalinlasir mi ? Kalinlasirsa neler yapabilirim mesela keratin bakimi kuaförde yaptırmalı miyim?

Sizce incelen kısımlar kalinlasir mi ? Incelen sac tellerim kalinlasir mi ? Kalinlasirsa neler yapabilirim mesela keratin bakimi kuaförde yaptırmalı miyim?
Bioxcin argan&keratin yagi ve dax supergro kullanin bence ben ikisini de yilardr kullaniyorum. Dokulmeyi azaltiyor saci guclendiriyor. İncelen saclariniz malesefki kalinlasmaz ama uzayip da saglikli kisim gelene kdr elinizde kalmamis olur saclariniz. Koklerini guclendirirseniz hizli uzar. Daha cabuk kurtulursunuz zayif saclardan alttan ala ala. Eski halini bilemiyorum tabi cok fark varsa arada uzulmeniz normal ama suanda da ah vay diycek kisalikta degil saciniz inanin. Yanmamis da gordugum kadariyla. Hepimizin basina geliyor kuafor faciasi. Ben de zamaninda yasadim. Yillardr buyuzden ne kuafore kestirirm ne de boyatirim kendim boyayip kesiyorum. Benim de guvenim kalmadi hic. Keratin bakimini kimileri oneriyor kimileri de bakimi duzenli yapmadiginda biraktiginda daha kotu hale geliyor diyor. Bu konuda fikrim yok cunku ben sacla bakim icin de olsa bukadar oynanmasi taraftari degilim. Onu iyice arastrip oyle yaptirin sonra o da husran olmasin.

Çok sagolun yani bu mevcuttaki sac kalinlasmaz ama guclendirebilirim değil mi güzel bi bakimla en azından idare ederim 2 sene filan

Somre desen sombre değil ışıltı desen ışıltı değil bir daha gitmeyin oraya

Bakin bu saçımın eski hali saçında beyazlar vardı ama ona razıyım artık (

Saçın yanmamış gayette normal duruyor saçı ıslakken çekersen zaten biraz uzar zamanla daha da düzelir boşuna dert etme kendine bakimlarini yap islakken çekiştirme saçıni

Canım sakin ol sakın saçına yağ vs sürme. Bunun tek çaresi bağ onarıcı bakımlar. K18 redken olaplex ne denk gelirse al ve kullan. Olaplex saçın fiberi içine giriyor patentli bir ürün. Diğer saç kremleri hatta keratin bakımları saçın üstünü kaplıyor. Olaplex no 3 no 9 ve no 0 kullanıyorum ben çoğunu denedim. Maske olarak okay keratin doa kozmetik keratin maskesi kerastase çimento ya da resistance serisi. 8 hour night serumu. Chi silk infusion. Bunlar çok pahalı geliyorsa mutlaka olaplex no 3 al. Saçlarım yanmıştı bu şekilde kurtuldum. Malesef ucuz ürünlerde paranı harcama. Dove da çıkardı bağ onarıcı seti şampuanı ve kremini kullanıyorum. Zaten şampuan önemli değil. Olaplex no 3 mutlaka al farkı görürsün.

Son düzenleme:
Bir de rengini beğenmedim git o kuaföre bu ne böyle de bunu acemi kuaför yapmaz hiç mi tonlamadı cila atmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…