- 20 Nisan 2024
- 160
- 10
- 13
- 31
- Konu Sahibi gizliklsin
Kızlar kuaföre gitmiştim aslında sadece keratin bakimi yaptırıp sac kesimi yaptıracaktim neyse bunları yaptılar gidecekken adam dedi ki biraz ışıltı yapalım tamam dedim ahh keşke yaptirmasaydim.Evde boyasaydim kendi rengine keşke ya beyazlar old icin ikna etti beni.Neyse hemen kahve ışıltı atalım deyince bence kış sürecek sandım ne bileyim ilk kez boyatiyorum 5 saat kuaförde durrdum eşim arıyor nerde kaldin diye boynum agridi filan artık.Neyse iste bi baktık kahve değil sarı tonlarında yaptı sinirlendim filan sonra eve gittim 5 gün oldu işte.5 günde 2 kez saçımı yıkadım loreal parisin profesyonel repair ürününde aldim onu kullandım duşta.2 kez saçımı yıkamama rağmen hala aynı koku kuaförden çıktığım koku geçmedi.islakken 1 teli aldim çok uzanıyor ancak biraz esniyor biraz uğraşınca kopuyor.ama saçlarımı toplu çekince elime sac gelmiyor çok dokunmuyor yani.Ama çok cansız ve teli incelemiş gibi ne yapacağım lütfen yardım edin bana.Beyorganik marka elma sirkesi alicam duştan sonra onu da kullanmaya baslicam başka neler yapabilirim zaten rengi bok gibi